Oszukiwanie

Czasem w grach 90% to kobiety, czasem każdy 18lat+, jakoś trudno w to uwierzyć.

A czy wam zdarzyło się oszukać dla itemów, party czy wejścia do glidi?

Ja wszystkim mówię, że jestem ładna - itemy za free :D.

Mówie ludziom, żem piękny Pan. Itemy + party za fri.

Nie żebym się podszywał, po prostu nie zaprzeczyłem.

W 2007 roku, jak zaczynałem swoją przygodę z grami MMO, a konkretniej z Guild Wars 1, to przywalił się do mnie jakiś gimbus (w pre-Askalonie) i zaczął ze mną flirtować. Akurat miałem elementalistkę z rudymi włosami *.*

Zaczął pisać że moja postać jest piękna i że mnie kocha, nawciskał mi jakiś itemów i czarny barwnik. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że ten czarny barwnik jest taki drogi, więc go sobie użyłem.

I tak, od tamtej pory nie stworzyłem kobiecej postaci :o

Heheszki.

Vampir, Ty Casanovo, a moje męskie postacie nigdy nie mają powodzenia u płci przeciwnej :(. Nie mam itemków jak gram facetem.

Podszywać się nie podszywałem. Jednak spotkałem laskę grającą w Rappelza. Rozbawiło mnie to, że z tytułu swojej płci chciała gifty.

Normalnie galerianka w MMO.

BTW. Sprawdziłem i serio była to laska.

ja tam mam wywalone 90% gram facetami (chyba ze klasa tego wymaga jak np kler)

nie udaje nikogo bo uzywam voice chatu (jak jest ;P)

Ja kiedyś jak byłem na postaci koleżanki w PWI to jakiś koleś proponował mi związek. Inna znajoma opowiadała mi, że faceci proponowali jej wirtualny seks.

Ja zawsze pisze że jestem brzydki, pryszczaty, rudy i gruby, biorę ich na litość-- itemy, gold i abonament za free :D

ja w grze poznałem dziewczynę na początku myślałem że to był chłopak ale dobrze mi się gadało i normalnie to pisałem

w końcu dała mi fb i tam pisaliśmy później gg i w końcu została moją dziewczyną rok chodziliśmy w tygodniu nawet do 04 nad ranem potrafiliśmy pisać

nawet jeździłem do niej bo tylko 2h drogi miałem

Więc czasem i na serio można spotkać dziewczyny w grach ale 90% to faceci typu (jestem dziewczyną dasz coś?) a tam facet 20 lat z i 200kg nadwagi ;s

Ja też poznałam swojego obecnego faceta w grze, więc potwierdzam, że da się. Ale trzeba uważać i wydaje mi się, że śmiało można założyć, że jakieś 70% kobiecych postaci w grze to faceci po drugiej stronie ekranu.

Ja zawsze mówię, że mam 300 level i albo dają itemki, albo hunted. Jeszcze nigdy nikt mi nic nie dał, ale nie tracę wiary.

W większości grach mmo staram się utożsamić z moją postacią więc gram facetem. Poza tym nie oczekuje ułatwień w postaci darmowych itemów od innych graczy.

Oszukiwać to nie oszukuję, chyba, że dla żartów i krótko, nie tak na dłuższą metę dla itanzów. Zazwyczaj gram kobietami, bo lubię jak piersi, tyłek, uda, itd. walą mi po oczach, bo jestem fetyszystą i jest mi z tym dobrze. A jak ludzie proponują mi darmowe itemy to zazwyczaj ich nie przyjmuję, chyba, że jakiś giveaway zrobili, bo czemu by nie?.

Co do zawierania znajomości to tylko w Tibii, za czasów 7.6, ale wtedy mało dziewoj było, więc rozmawiałem z typaskami... Teraz już do nikogo nie piszę, a jak ktoś pisze do mnie to zazwyczaj coś chce, więc rozmowa się nie klei. :P

Czasem w grach 90% to kobiety, czasem każdy 18lat+, jakoś trudno w to uwierzyć.

A czy wam zdarzyło się oszukać dla itemów, party czy wejścia do glidi?