"Oszuści"

Witam, przeglądając forum zauważyłem, że temat "oszuści" ma już 13 stron. Zwracam się do was z propozycją o zrobienie oddzielnego tematu w stylu "Skargi na oszustów" gdzie ludzie wpisywali by skargi, a w temacie "Oszuści" zrobić listę ułożoną alfabetycznie. Dlaczego?

Otóż ciężko by było za każdym razem przy transakcjach przeglądać 13 czy też więcej stron w poszukiwaniu czy dana osoba jest o coś oskarżana.

Ewentualnie można by dorobić każdemu osobnikowi jakąś adnotację do profilu przy avatarze z dopiskiem "Zaufany" "Podejrzany" etc. etc.

Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia :)

pozdrawiam

Dobrze prawisz waćpanie.

Popieram.

Jestem na Tak

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/34135-lista-oszustow-sprawdz/

Xas ale tu chodzi o takich co zostali zgłoszeni ale nie osadzeni.

Temat z listą oszustów oraz ich multikontami, numerami GG jest stworzony i aktualizowany. Jest tak samo podpięty w dziale Targowisko, więc wydaje mi się, że jest łatwiejszy do zauważenia.

Z dopiskami jest taka sprawa, że nawet zaufany może oszukać i przynajmniej dla mnie nie ma to sensu. I tworzenie drugiego tematu ze skargami ma sens? Zrobi się to samo co w teraźniejszym i na dodatek dawna lista osób podejrzanych zostanie w starym dziale.

Jeżeli chcecie sprawdzić, czy dana osoba była wymieniana w temacie "Oszuści" wystarczy, że otworzycie ten temat i wpiszecie w wyszukiwarce (prawy górny róg) nick danej osoby. Tylko musi być wybrana opcja "ten temat" i otrzymacie posty związane z użytkownikiem.

Witam, przeglądając forum zauważyłem, że temat "oszuści" ma już 13 stron. Zwracam się do was z propozycją o zrobienie oddzielnego tematu w stylu "Skargi na oszustów" gdzie ludzie wpisywali by skargi, a w temacie "Oszuści" zrobić listę ułożoną alfabetycznie. Dlaczego?

Otóż ciężko by było za każdym razem przy transakcjach przeglądać 13 czy też więcej stron w poszukiwaniu czy dana osoba jest o coś oskarżana.

Ewentualnie można by dorobić każdemu osobnikowi jakąś adnotację do profilu przy avatarze z dopiskiem "Zaufany" "Podejrzany" etc. etc.

Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia :)

pozdrawiam