OTHERLAND ZA DARMO NA STEAMA !
Aby otrzymać za darmo Otherland wystarczy się zalogować na dlh.net i na profilu odebrać kluczyk
Kolejna partia kluczy o 20:00
Aby otrzymać za darmo Otherland wystarczy się zalogować na dlh.net i na profilu odebrać kluczyk
Te klucze są rozsyłane chyba na maila. Nie odbiera się ich w profilu.
Odbiera się na profilu, nie jeden klucz już odbierałem z tej strony.
No właśnie ja próbowałem dzisiaj. O 12:00 miało być odświeżyłem i od razu informacja, że kolejne o 13:00. Chyba, że ludzie aż tak szybko zgarniają.
Co godzinę 50 kluczy zostaje pochłonięte, próbuję od 4h i jeszcze mi się nie udało przygarnąć kluczyka.
nie wystarczy się ... zalogować.... trzeba mieć jeszcze farta jak skur.... żeby trafić
W sekundę zgarniają te klucze, ale jak?
a będą jeszcze jakieś?
Nie, no to na prawdę nie jest zabawne.
Kilka sekund po pelnej godzinie mamy już komunikat że runda rozpoczyna się za godzinę ...
Te klucze to lipa.
500 kluczy dostali, by gracze zrecenzowali grę to nie może być kłamstwo
Bez kitu, ci ludzie kampią tylko żeby zdobyć ten klucz haha
Ja na prawdę nie rozumiem tego. Albo tam są boty które te kody kampią, a ludzie potem je sprzedają... Nie da się w pięć sekund zdobyć 50 kluczy, gdzie strona przez pół minuty nie chce się wczytać.
A więc tak mamy godzinę 23:00, byłem ciągle zalogowany i klikam w opcję Profile / Keys no i strona jak na złość przeładowuję się już chwilę dłużej, a jak już się załaduje to kluczy nie ma... Podejrzane to dla mnie jest.
giveaway znikł, tylko ciekawe kto ma klucze
giveaway znikł, tylko ciekawe kto ma klucze
na alienware potrafi się po 10000 kluczy rozejść w minutę więc nie szukajcie teorii spiskowych...