Oto mój trzeci odcinek Let's play LOL

Zapraszam do oglądania mojego trzeciego odcinka z serii Zagrajmy w League of Legends. Tym razem zamiast komentarzy usłyszycie muzyczkę. Jest to taki odcinek-próba. Jeśli bedziecie chcieli żebym komentował zamiast muzyczki lub podkładał tylko cichutką muzykę piszcie w komentarzach. Tym razem grał ze mną MaTuch69 Pozdrowienia. Grałem na swoim koncie na serwerze zachodnim pod nazwą Bardger. Pamiętajcie, że jest to moja pierwsza seria zagrajmy w więc proszę o wyrozumiałość.

oto link do odcinka http://www.youtube.com/watch?v=oYAqiMcu9AI

Z góry dzięki i do usłyszenia.

Zastanawiam się czy wiesz jak wyciąć/wyciszyć dźwięki z filmu, bo to wygląda jakbyś na siłę nakleił muzykę na to co już jest...

Poza tym mimo że komentarze pewnie by mnie zanudziły, uważam że piosenki są gorszym wyborem. Nie to żebym miał coś do wyboru piosenek bo bardzo wysoko cenię sobie Bon Jovi, ale jakoś miałem wrażenie że kompletnie nie pasują one do filmu. Ten sam efekt ludzie mogą osiągnąć po prostu wyciszając film na YT i włączając sobie własną listę... Chcesz koniecznie robić let's play'e, to rób je z własnym komentarzem (nagrywanym przy ponownym przeglądaniu filmu albo na bieżąco) czy zapisami rozmów z TSa.

A za puszczenie tej samej piosenki pod koniec 3x powinieneś dostać po łbie i to ostro.

BTW. ~19 minuta - to jest powód dla którego shield Sivirki jest tak ważnym skillem. Gdybyś go użył na czas spokojnie uciekłbyś albo unikając snare, albo przechodząc przez stuna (wydaje mi się że shield spaliłby się w tym momencie).

EDIT: swoją drogą ciekawi ci ludzie są. Ashe po raz dziesiąty chyba wchodzi sama na przeciwnika (Veigara), dostaje stuna, combo i leży bo wychodzi sama na cały team przeciwny. Chwilę potem pisze "what is this team doing". Zresztą, gdyby spisać idiotyczne zachowania ludzi z tego teamu (solo baron przy całym przeciwnym teamie, przykładowo) to wyszedłby całkiem spory post...

Kolejny odcinek LoL'a tylko że jest problem, tych odcinków jest już tyle, że przestały mnie fascynować, wróć lets playe z MC i LoL'a nigdy mnie nie fascynowały i tak już pozostanie, bo internet pęka w szwach od tych gier. Dodatkowo popracuj nad dykcją i dźwiękiem bo straszny jest.

Zapraszam do oglądania mojego trzeciego odcinka z serii Zagrajmy w League of Legends. Tym razem zamiast komentarzy usłyszycie muzyczkę. Jest to taki odcinek-próba. Jeśli bedziecie chcieli żebym komentował zamiast muzyczki lub podkładał tylko cichutką muzykę piszcie w komentarzach. Tym razem grał ze mną MaTuch69 Pozdrowienia. Grałem na swoim koncie na serwerze zachodnim pod nazwą Bardger. Pamiętajcie, że jest to moja pierwsza seria zagrajmy w więc proszę o wyrozumiałość.

oto link do odcinka http://www.youtube.com/watch?v=oYAqiMcu9AI

Z góry dzięki i do usłyszenia.