Oto rozwiązanie problemów z wywalaniem!

siemano! Wczoraj znalazłem DZIAŁAJĄCY sposób na Vindictusa, nie potrzebne są żadne HS Blockery, które i tak nie działają. Wystarczy, że wejdziecie tutaj: www.eu-vindictus.pl/us-english/100­-connecting-to-the-us-server-a­fter-the-update Ja tego używam i jestem bardzo szczęśliwy :)

Dzięki za info przyda się bo na HS blocker mogę grać tylko 5 minut i znajduje proxifiera i od razu DC

Właśnie testuje , a z HS Blocker mam ten sam problem co z kolega wyżej. Mam nadzieje że zadziała bo kocham te gierke

Sorka , już wszystko działa ... Jest 0k nigdy aż tak długo nie grałem w to bez dsc niż teraz . DZIĘKI RAZ JESZCZE!!!!

Mam pytanie. Czemu w moim proxifierze nie pokazuje Vindictus ? :angry:

Musisz w proxification rules ustawić Vindictus.exe

Kryspeq Kozak z ciebie. Dziś o 11 pisałeś o problemie z tym ze nie masz Vindictusa na proxyfixerze, a już nabiłeś 27 h ??

Miałem problem z Super Socksem a przez PF (podobno) nie wywala z gry, ale problem z moim Super Socksem rozwiązałem i już mnie nie wywala w ogóle.

A ja mam problem,zrobilem wedlug poradnika,a i tak mam you are delayed from server cos ala to ;/

Ja także zrobiłem wszystko z instrukcją niestety nie działa

:mellow:

Edit :

Jednak wszystko działa, wszystarczyło że zainstalowałem grę ponownie

Wszysytkim polecam ten sposób ;)

siemano! Wczoraj znalazłem DZIAŁAJĄCY sposób na Vindictusa, nie potrzebne są żadne HS Blockery, które i tak nie działają. Wystarczy, że wejdziecie tutaj: www.eu-vindictus.pl/us-english/100­-connecting-to-the-us-server-a­fter-the-update Ja tego używam i jestem bardzo szczęśliwy :)