Siemka, jak w temacie, poszukuje jakiegos mocno popularnego OTS'a (przynajmniej 500 online) pod wersje Tibii opisane w nazwie. Te OTS listy to jakaś porażka, jest ich parenascie, i na kazdym inne servy, nic tam znalezc nie moze Najwazniejsze to to, by był to server jak najbardziej zbliżony do oryginału, czyli normalna mapka, Rook itp.
Próbowałem sobie zagrać na globalu, ale jak to odpaliłem to 5 minut i z dysku poleciało xD
OTS 7.4-8.0 z dużą popularnością
Medivia
7.4
Mapa real + jakieś nowe rzeczy
PACCa trzeba kupić :x Jak zrobisz druida/sorcerera to szybko zarobisz na PACCa sprzedając runki
Task system
Nowe questy
I najważniejsze, że jeszcze wszystko nie jest odkryte =]
#edit
2000 post YAY
Wszystko w temacie, niedługo zostanie podana oficjalna data startu.
Na Medivie nie będzie miał 500 online, chyba że doda online z dwóch serwerów, przeważnie na jednym jest z ~350 wieczorem, na drugim ok. 200 online.
Siemka, jak w temacie, poszukuje jakiegos mocno popularnego OTS'a (przynajmniej 500 online) pod wersje Tibii opisane w nazwie. Te OTS listy to jakaś porażka, jest ich parenascie, i na kazdym inne servy, nic tam znalezc nie moze Najwazniejsze to to, by był to server jak najbardziej zbliżony do oryginału, czyli normalna mapka, Rook itp.
Próbowałem sobie zagrać na globalu, ale jak to odpaliłem to 5 minut i z dysku poleciało xD