OTS 7.4-8.0 z dużą popularnością

Siemka, jak w temacie, poszukuje jakiegos mocno popularnego OTS'a (przynajmniej 500 online) pod wersje Tibii opisane w nazwie. Te OTS listy to jakaś porażka, jest ich parenascie, i na kazdym inne servy, nic tam znalezc nie moze :D Najwazniejsze to to, by był to server jak najbardziej zbliżony do oryginału, czyli normalna mapka, Rook itp.
Próbowałem sobie zagrać na globalu, ale jak to odpaliłem to 5 minut i z dysku poleciało xD

Medivia

7.4

Mapa real + jakieś nowe rzeczy

PACCa trzeba kupić :x Jak zrobisz druida/sorcerera to szybko zarobisz na PACCa sprzedając runki

Task system

Nowe questy

I najważniejsze, że jeszcze wszystko nie jest odkryte =]

#edit

2000 post YAY

Wszystko w temacie, niedługo zostanie podana oficjalna data startu.

Na Medivie nie będzie miał 500 online, chyba że doda online z dwóch serwerów, przeważnie na jednym jest z ~350 wieczorem, na drugim ok. 200 online.

Siemka, jak w temacie, poszukuje jakiegos mocno popularnego OTS'a (przynajmniej 500 online) pod wersje Tibii opisane w nazwie. Te OTS listy to jakaś porażka, jest ich parenascie, i na kazdym inne servy, nic tam znalezc nie moze :D Najwazniejsze to to, by był to server jak najbardziej zbliżony do oryginału, czyli normalna mapka, Rook itp.
Próbowałem sobie zagrać na globalu, ale jak to odpaliłem to 5 minut i z dysku poleciało xD