Overwatch (Casual)

Witajcie ludzie. Rzadko korzystam z tego forum, jednak przyszedł czas, aby i mój post się tu znalazł.

Otóż poszukuję kilku osób do wspólnej gry w Overwatch od momentu premiery. Z racji tego że mamy długi weekend będzie można wstrzelić się w tytuł.

Nie grywam jakoś mega często, w tygodniu zależy które zmiany w pracy, W weekendy mam sporo czasu. Coś o mnie:

22lata, ogarnięty aczkolwiek radosny casual, mam TS, Mikrofon, itd.

Fajnie by było pograć z kimś ogarniętym kto ma przynajmniej te 20~lat, nie przepadam za graniem z dziećmi. Oczywiście gra na luzie, żeby pogadać, pośmiać się, ale żeby też jakoś nam wspólnie szło. Doświadczenie z grą mam małe, 6dni na open becie, plus 300h~ w TF2 swojego czasu.

Gratis na zakończenie sam siebie pochwalę i wrzucę VIDEO z obt. Tak wiem, nie umiem nagrywać.

Siemanko! Przypadkiem trafiłem na Twój temat, jesli szukasz graczy Overwatcha na swobodne gry na luzie czy na rankingowe to wbij na tsa pod adresem invicta-gaming.com uzbiera nas się już tam kolo 100 osób które kupiły grę. Niezależnie od tego o której godzinie będziesz grać na jakim poziomie zawsze znajdziesz drużynę fajnych ogarniętych ludzi. Społeczność się stale powiększa, miła administracja dorośli ludzie. Jedno z lepszych miejsc do szukania graczy do drużyny Overwatcha. Gra z randomami nie daje ani radosci ani nie jest latwa. Wszyscy czekamy na premierę.

Siemanko! Przypadkiem trafiłem na Twój temat, jesli szukasz graczy Overwatcha na swobodne gry na luzie czy na rankingowe to wbij na tsa pod adresem invicta-gaming.com uzbiera nas się już tam kolo 100 osób które kupiły grę.  Niezależnie od tego o której godzinie będziesz grać na jakim poziomie zawsze znajdziesz drużynę fajnych ogarniętych ludzi. Społeczność się stale powiększa, miła administracja dorośli ludzie. Jedno z lepszych miejsc do szukania graczy do drużyny Overwatcha. Gra z randomami nie daje ani radosci ani nie jest latwa. Wszyscy czekamy na premierę.  

Rozumiem że ten kanał ts to taki dla społeczności Overwatch'a?

Witajcie ludzie. Rzadko korzystam z tego forum, jednak przyszedł czas, aby i mój post się tu znalazł.

Otóż poszukuję kilku osób do wspólnej gry w Overwatch od momentu premiery. Z racji tego że mamy długi weekend będzie można wstrzelić się w tytuł.

Nie grywam jakoś mega często, w tygodniu zależy które zmiany w pracy, W weekendy mam sporo czasu. Coś o mnie:

22lata, ogarnięty aczkolwiek radosny casual, mam TS, Mikrofon, itd.

Fajnie by było pograć z kimś ogarniętym kto ma przynajmniej te 20~lat, nie przepadam za graniem z dziećmi. Oczywiście gra na luzie, żeby pogadać, pośmiać się, ale żeby też jakoś nam wspólnie szło. Doświadczenie z grą mam małe, 6dni na open becie, plus 300h~ w TF2 swojego czasu.

Gratis na zakończenie sam siebie pochwalę i wrzucę VIDEO z obt. Tak wiem, nie umiem nagrywać.