Cześć, w związku ze zbliżającą się pre open betą Overwatcha potrzebuję... jednego, dwóch... trzech... obojętnie ilu kompanów do gry. Zależy mi na tym, żeby był to kompan gamerskiej krwi. Ktoś, komu nie straszne, iż całe to zajście ma miejsce dopiero od godziny 1:00, a znając przesuwy mające zwyczaj występować przy takich otwarciach, to zagra się pewnie od 2:00. Grę z tego co mi wiadomo można ściągnąć dopiero po otwarciu serwerów, czyli od godziny 1:00. Chyba, bo ja jako tako gry jeszcze pobrać nie mogę. Okej, chętni mogą pisać w temacie, ew. na PW. Mam serwer TS, także koło 00:00 można by się było już zebrać, przywitać, omówić pro elo taktyki i czekać na przedstawienie.
Nie mam kluczyków, i nie chciałbym również żeby ten temat zszedł na drogę sępienia o klucze do Pre Open Bety.
A, i miło by było jakby było to jakieś ogarnięte osoby. Ogarnięte czyli takie, które podczas jedzenia kładą sobie serwetkę na kolana i jedzą pizzę widelcem i nożem.
@EDIT
Dobrze by było jakby ktoś wyposażył się w energetyka. Albo coś na rozweselenie atmosfery i poprawienie skilla, czyt. browar, fajka pokoju. Wiem że jestem wymagający, ale wypadałoby trochę przyciąć póki jest wolne, bo później tyram jak każdy niewykształcony polak. Pozdrawiam.