Overwatch Pre Open Beta

Cześć, w związku ze zbliżającą się pre open betą Overwatcha potrzebuję... jednego, dwóch... trzech... obojętnie ilu kompanów do gry. Zależy mi na tym, żeby był to kompan gamerskiej krwi. Ktoś, komu nie straszne, iż całe to zajście ma miejsce dopiero od godziny 1:00, a znając przesuwy mające zwyczaj występować przy takich otwarciach, to zagra się pewnie od 2:00. Grę z tego co mi wiadomo można ściągnąć dopiero po otwarciu serwerów, czyli od godziny 1:00. Chyba, bo ja jako tako gry jeszcze pobrać nie mogę. Okej, chętni mogą pisać w temacie, ew. na PW. Mam serwer TS, także koło 00:00 można by się było już zebrać, przywitać, omówić pro elo taktyki i czekać na przedstawienie.

Nie mam kluczyków, i nie chciałbym również żeby ten temat zszedł na drogę sępienia o klucze do Pre Open Bety.

A, i miło by było jakby było to jakieś ogarnięte osoby. Ogarnięte czyli takie, które podczas jedzenia kładą sobie serwetkę na kolana i jedzą pizzę widelcem i nożem.

@EDIT

Dobrze by było jakby ktoś wyposażył się w energetyka. Albo coś na rozweselenie atmosfery i poprawienie skilla, czyt. browar, fajka pokoju. Wiem że jestem wymagający, ale wypadałoby trochę przyciąć póki jest wolne, bo później tyram jak każdy niewykształcony polak. Pozdrawiam.

Ja normalnie ściągnąłem grę wczoraj(+/-6gb) Użyłeś klucza z maila? Bo one same się nie aktywują jak coś.

Faktycznie, Battle.net poprosił teraz o aktualizację i grę już pobieram. Dzięki :) A Ty byś mistrzu zagrać nie chciał? Moje wymogi Ci nie odpowiadają?

Nie, dzięki :) Coś czuje że zagram 2-3 gry i rzucę tym w kąt.

Cześć, właśnie dostałem kluczyk, gra się ściąga. Niestety jestem po pracy i nie wiem czy wysiedzę do pierwszej ale można spróbować! Mój battletag : Imrahiell#2170

Teraz mam kilka dni wolnego, więc jestem chętny na dłuższą grę!

Też pogram, ale pewnie koło południa, bo jeszcze mnie nie pogięło, żeby po nocy siedzieć skoro grę i tak kupiłem :)

LeopardO#2335

Co do pobierania, ja zrobiłem to już 2 dni temu, miałem taką możliwość od razu po wpisaniu klucza

Edit:'

Właśnie przed chwilą zaczęłą się aktualizować ~225MB

Hej Panowie pod adresem tsa invicta-gaming.com powstała spora społeczność tej gry jest nas około 15 osób które kupiły juz grę a samych graczy Overwatcha przybywa z dnia na dzień. Administracja tsa chce utworzyć profesjonalną ligę Overwatcha i sama sponsoruje nagrody. Warto zajrzeć i dołączyć do społeczności. Kanaly są zaraz pod tymi z Rainbow Sixa I The Division.

Cześć, w związku ze zbliżającą się pre open betą Overwatcha potrzebuję... jednego, dwóch... trzech... obojętnie ilu kompanów do gry. Zależy mi na tym, żeby był to kompan gamerskiej krwi. Ktoś, komu nie straszne, iż całe to zajście ma miejsce dopiero od godziny 1:00, a znając przesuwy mające zwyczaj występować przy takich otwarciach, to zagra się pewnie od 2:00. Grę z tego co mi wiadomo można ściągnąć dopiero po otwarciu serwerów, czyli od godziny 1:00. Chyba, bo ja jako tako gry jeszcze pobrać nie mogę. Okej, chętni mogą pisać w temacie, ew. na PW. Mam serwer TS, także koło 00:00 można by się było już zebrać, przywitać, omówić pro elo taktyki i czekać na przedstawienie.

Nie mam kluczyków, i nie chciałbym również żeby ten temat zszedł na drogę sępienia o klucze do Pre Open Bety.

A, i miło by było jakby było to jakieś ogarnięte osoby. Ogarnięte czyli takie, które podczas jedzenia kładą sobie serwetkę na kolana i jedzą pizzę widelcem i nożem.

@EDIT

Dobrze by było jakby ktoś wyposażył się w energetyka. Albo coś na rozweselenie atmosfery i poprawienie skilla, czyt. browar, fajka pokoju. Wiem że jestem wymagający, ale wypadałoby trochę przyciąć póki jest wolne, bo później tyram jak każdy niewykształcony polak. Pozdrawiam.