Overwatch-prośba

Witam.Przejdźmy od razu do sedna ;) Szukam osoby,która posiada kupioną grę Overwatch. Ogólnie to chciałbym sprawdzić ile fps-ów wyciągnę w tą o to ową produkcje. Posiadam laptop,nie za dobry i wydać 200 zł,a potem nie grać bo po prostu się nie da to trochę mija się z celem. Wiem,że ciężko podać login i hasło nieznanej osobie,aczkolwiek chce jedynie sprawdzić grę przez 5-10 minut. Potem Ty zmieniasz hasło,zakładam że znasz secret answer więc to problemem nie będzie. Jeżeli już znajdzie się taka o to osoba,to mogę wykonać przelew,10 zł ,na czteropak będzie :D Na jakiś ts,skype,mogę wejść, normalnie pogadać. Próbowałem w jakiś "cziterski" sposób przebrnąć przez te zapory blizzarda, ale nie dałem rady. Jedynie tylko OW za darmo sciągnałem :P Także to tyle

Z góry dzięki ;>

Gra ma bardzo dobrą optymalizację i jakbyś podał parametry ludzi by ci podali w przybliżeniu jaki byś miał fps

Pewnie jestem z tych graczy którzy maja jeden ze słabszych sprzętów.
Na minimalnych ustawieniach wyciągam stałe 30 FPS, akurat tyle aby gra się nie zacinała i była komfortowa.

GeForce GT630

Intel Core Quad Q6600

RAM 4GB

I jestem dumny z Blizzarda, że nawet mój złom to ciągnie ;D

Mój lapek ma 8 gb ramu,nvidia GeForce 920M oraz i5-5200U nie podkręcony jeszcze.Więc tak + - ile fpsów wyciągnałbym ? :)

Myślę, że gdzieś 40-60 powinno być spokojnie, ja na gt740m i i7 4500u nie miałem mniej niż 40.

Zgadza sie ja na takim jak w sygnie też sobie pogrywalem nie pamietam tylko ile bylo fpsow

Mam o wiele słabszy laptop, a gra jest grywalna, kupuj śmiało.

Optymalizacja w OW jest naprawdę dobrze zrobiona, więc nie masz czego się obawiać :)

Mój lapek ma 8 gb ramu,nvidia GeForce 920M oraz i5-5200U nie podkręcony jeszcze.Więc tak + - ile fpsów wyciągnałbym ? 

Ja posiadam 8GB RAM, GF 940 (bez m), i7-5500u, więc twoja karta ze względu na te (m), jest raczej bardziej wydajna, bądź taka sama. Sprzęt mamy podobny, ja gram na takich ustawieniach:

rozdzielczość - 1360x768

potrójne buferowanie - wł

skalowanie renderingu - 50% (lubię pikseloze, nic nie poradzę)

jakość tektur- wysoka

filtrowanie tekstur- niska, 1x

miejscowa mgła - średnia

dynamika odbić - średnia

szczegółowość cieni - średnia

szczegółowość modeli - wysoka

szczegółowość efektów - ultra

jakość oświetlenia - średnia

jakość wygładzania krawędzi - wysoka - średni SMAA

jakość załamań światłą - śrenia

miejscowe odbicia - wł

okluzja otoczenia - wł

FPS - od 50 nawet do 80

Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedź. Wygląda na to że kupię. 3majcie się

Witam.Przejdźmy od razu do sedna ;) Szukam osoby,która posiada kupioną grę Overwatch. Ogólnie to chciałbym sprawdzić ile fps-ów wyciągnę w tą o to ową produkcje. Posiadam laptop,nie za dobry i wydać 200 zł,a potem nie grać bo po prostu się nie da to trochę mija się z celem. Wiem,że ciężko podać login i hasło nieznanej osobie,aczkolwiek chce jedynie sprawdzić grę przez 5-10 minut. Potem Ty zmieniasz hasło,zakładam że znasz secret answer więc to problemem nie będzie. Jeżeli już znajdzie się taka o to osoba,to mogę wykonać przelew,10 zł ,na czteropak będzie :D Na jakiś ts,skype,mogę wejść, normalnie pogadać. Próbowałem w jakiś "cziterski" sposób przebrnąć przez te zapory blizzarda, ale nie dałem rady. Jedynie tylko OW za darmo sciągnałem :P Także to tyle

Z góry dzięki ;>