Cześć!Nadchodzi premiera Overwatcha,na którego czekam już dłuższą chwile.Tyle że mam jeden problem,a mianowicie dosyć słaby komputer.Lecz jest nadzieja,Rodzice kupują laptopa na zasadzie,że wszyscy będą z niego korzystać.Potem po wakacjach będę miał pieniądze to kupie sobie własnego laptopa lub komputer,ale na razie ten.I tu prośba abyś cie podali laptopy które uciągną Overwatcha,na minimalnych w 30 klatkach do 2000zł.
Overwatch-Sprzęt
Najlepszy wyborem byłby Asus R556LB, nowe sztuki chodzą w granicach 2000-2100zł, wszystko zależy od tego czy chcesz z systemem czy bez. Oczywiście mowa tu o modelu z i5.
Fajny ten Asus ale raczej dopiero po wakacjach,a coś tańszego?Ja tam i tak będę miał tylko Overwatcha bo w wakacje czasu i tak nie będę miał.A co sądzisz o tym: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-250-g4-i5-6200u-8gb-1tb-r5-m330-w10.bhtml NGK?
Niby tańszy, jednak to "tylko" 100 złotych mniej, a dostajesz o wiele słabszą kartę graficzną. Jedynym słusznym wyborem do 2000zł jest właśnie gf940m (nawet do 2500 nie znajdziesz wiele mocniejszych kart) jednak jeżeli coś tańszego to możesz sprawdzić sobie modele z gf920m, wydajnościowo nieco słabsza, ale do gier również powinna się nadać (gta V na low-medium w około 45 fps powinno chodzić). Na przykład Asus X555LJ posiada tę kartę graficzną.
Tylko tak patrzyłem to Asus R556LB stoi po 2300-2500.Tak w sumie co ma większe wymagania Overwatch czy GTA 5?
Cześć!Nadchodzi premiera Overwatcha,na którego czekam już dłuższą chwile.Tyle że mam jeden problem,a mianowicie dosyć słaby komputer.Lecz jest nadzieja,Rodzice kupują laptopa na zasadzie,że wszyscy będą z niego korzystać.Potem po wakacjach będę miał pieniądze to kupie sobie własnego laptopa lub komputer,ale na razie ten.I tu prośba abyś cie podali laptopy które uciągną Overwatcha,na minimalnych w 30 klatkach do 2000zł.