[Overwatch] Wieczorny, rankedowy grind

Wraz z regularną ekipą szukamy ludzi do pogrania rankedów w godzinach wieczornych i nocnych. Zazwyczaj zaczynamy w okolicach 21 i kończymy różnie, ale między 1, a 3 w nocy i kogoś dostępnego właśnie w tym przedziale szukamy. Aktualnie jest nas 5, jednak nie co dzień każdy jest dostępny, dlatego szukamy mniej więcej 2 osób mogących grać już od dziś.

Wymagania:

- możliwość korzystania z TS3

- ranga (powiedzmy, że dotychczasowa maksymalna w sezonie) 55+

- pozycje głównie dps/supp, bo 2 pozycje tanków mamy obstawione

Chętnych zapraszam do wpisywania poniżej swoich pełnych battletagów, ulubionych/najlepszych bohaterów oraz aktualnych/najwyższych w sezonie osiągniętych rang. Kontaktować będziemy się z wybranymi już za pośrednictwem battle.net.

FeaRekt#2152

Najwyższa ranga w sezonie to 55, aktualnie 51. Najlepiej gram McCree oraz Żołnierzem, ale całkiem dobrze gram Lucio i Zenyattą.

Top ranga 49, ciągle jestem w jej okolicy. Zaria i Lucio oraz Fara main. Jeśli ranga to nie problem to

jasieeksx#2725

Co prawda pogrywam casualowo i rzadko się zdarza, że aż w takich późnych godzinach, ale jakby nadal brakowało wam ludzi to zostawię tutaj swój battletag.

Ranga 53, ale to po prostu rzuciło mnie tak po placement match'ach i specjalnie nie grywałem więcej rankedów, bo znajomi raczej nie przepadają za Overwatchem, a solo to każdy wie jak to wychodzi.

Battletag: Kruker#2908

Godziny troche późne ale do 23 moge być dostepny. Ranga 57.

Mój top tier to Mccree, Genji, Zenek. Potem junkrat, pharah.

battletaga masz pod moim awatarem.

@FeaRekt i @Desu wysłałem zaproszenia do znajomych na b.necie. Jeżeli bylibyście już dziś wolni, to byłoby idealnie.

Nightmare#11212

Najwyższa ranga 61, ostatnio spadłem do 54 ale zrozumiałem swoje błędy w grze i lecę dalej w górę. Ulubione postacie to Genji, McCree, Zarya, Soldier 76 i Lucio. Gram praktycznie codziennie.

Siemanko Plain :D My już graliśmy ale chyba tylko raz, chętnie dołączę, bo czemu nie.

Maksymalna ranga: 52 (Albo 53, nie pamiętam, nie gram dużo rankedów, bo nie lubię tego robić z randomami)

Główne postacie: Reaper, Mei, Hanzo, Lucio i aktualnie uczę się grać Aną.

Masz mnie już na b-necie no i na wszelki masz go na moim profilu.

Max ranga: 46

Jeśli to nie problem byloby fajnie z kims pograc :D Ranga taka ze wzgledu na to, ze duzo gralem z randomami a nawet w OV zdarza sie brak komunikacji -.- Dlatego przyjemnie byloby z kims pograc kto ogarnia i gdzie jakas komunikacja jest :D

Moj BT: Taresik#21120

Na razie do drugiego sezonu przerwa ;)

Wraz z regularną ekipą szukamy ludzi do pogrania rankedów w godzinach wieczornych i nocnych. Zazwyczaj zaczynamy w okolicach 21 i kończymy różnie, ale między 1, a 3 w nocy i kogoś dostępnego właśnie w tym przedziale szukamy. Aktualnie jest nas 5, jednak nie co dzień każdy jest dostępny, dlatego szukamy mniej więcej 2 osób mogących grać już od dziś.

Wymagania:

- możliwość korzystania z TS3

- ranga (powiedzmy, że dotychczasowa maksymalna w sezonie) 55+

- pozycje głównie dps/supp, bo 2 pozycje tanków mamy obstawione

Chętnych zapraszam do wpisywania poniżej swoich pełnych battletagów, ulubionych/najlepszych bohaterów oraz aktualnych/najwyższych w sezonie osiągniętych rang. Kontaktować będziemy się z wybranymi już za pośrednictwem battle.net.