P-Początkujący You-Youtuber

Witam wszystkich zebranych!

Od zawsze chciałem nagrywać i w końcu się za to zabrałem. NIestety, z powodu braku funduszy na dobrego pc'ta, grać będę raczej w mniejsze lub starsze tytuły. Zacząłem od Bioshocka 1 i Don't Starve. Jest to totalna amatorszczyzna i w wielu chwilach się zacinam, nie wiem co powiedzieć czy jestem po prostu spięty ale myślę że z czasem się to zmieni i będę jak druga Skała :P. Mam nadzieje że będę w stanie wrzucać 1 lub 2 filmiki dziennie (jak na razie mi to wychodzi) ale nie wiem jak długo to pociągnę, bo wrzucenie np. 20 minutowego filmiku który waży tam ponad 1gb zajmuje mi dość długo, ponieważ mój upload wynosi 1mb...

Mimo wszystko, to jest to co lubię robić i robić to będę. Więc jakbyście chcieli zajrzeć na kanał, dać jakieś rady czy suby (<3) to będe wdzięczny!

Wrzucam Wam link do pierwszego odcinka Bioshocka:

http://www.youtube.com/watch?v=MwktVbj6EKs

Twój głos przypomina trochę gamerspacepl :P

Sprawdziłem go, bo osobiście nie znałem... Masz trochę racji :P.

Przeklinanie i rzucanie hasełkami typu "yolo", nawet w żartach, to nie jest dobry pomysł raczej. No i trochę żywiej gadaj chłopie ;).]

Witam wszystkich zebranych!ale nie wiem jak długo to pociągnę, bo wrzucenie np. 20 minutowego filmiku który waży tam ponad 1gb zajmuje mi dość długo, ponieważ mój upload wynosi 1mb...

Wystarczy dobra kompresja i będzie znacznie mniej ważył ten filmik ;)

No właśnie z tym mam problem! W życiu codziennym jestem tym który najwięcej kłapie dziobem i jest najgłośniejszy ale jeśli chodzi o nagrywanie... Efekt widać. Ale jak pisałem, myślę że z czasem się to zmieni, wyluzuje się trochę.

Mi się po pierwszym odcinku bioshock podoba tylko faktycznie ogranicz przekleństwa oraz nawijaj i będzie ok. Masz suba.

W dalszych odcinkach jest lepiej... Staram się nie przeklinać ale jak mnie serio ta gra wystraszy, to klnę :(. Cholera, łatwo mnie przestraszyć :P. Dzięki za suba.

P-Początkujący You-Youtuber

po tych słowach myślałem że będziesz się jąkał

Myślę, że gdybym się jąkał, to raczej nie skusiłbym się na nagrywanie :P.

Widzę że jesteś bojący tak jak ja zagraj sobie w Outlast. Dawno się tak nie bałem i uwaga krzyczałem jak mała dziewczyna. Bardzo straszna gra polecam wyślij nam swoje nagranie z tej gry.

Tak, jestem jednym z takich ludzi. Outlast widziałem na streamach, więc raczej to nie wypali... Ale oglądać a grać to co innego. Chciałbym jakoś wykorzystać to, że łatwo mnie przestraszyć i szybko wkręcam się w gry... Więc myślałem o horrorach z kamerką. Tylko że muszę uzbierać na jakąś porządną kamerkę :P.

Witam wszystkich zebranych!

Od zawsze chciałem nagrywać i w końcu się za to zabrałem. NIestety, z powodu braku funduszy na dobrego pc'ta, grać będę raczej w mniejsze lub starsze tytuły. Zacząłem od Bioshocka 1 i Don't Starve. Jest to totalna amatorszczyzna i w wielu chwilach się zacinam, nie wiem co powiedzieć czy jestem po prostu spięty ale myślę że z czasem się to zmieni i będę jak druga Skała :P. Mam nadzieje że będę w stanie wrzucać 1 lub 2 filmiki dziennie (jak na razie mi to wychodzi) ale nie wiem jak długo to pociągnę, bo wrzucenie np. 20 minutowego filmiku który waży tam ponad 1gb zajmuje mi dość długo, ponieważ mój upload wynosi 1mb...

Mimo wszystko, to jest to co lubię robić i robić to będę. Więc jakbyście chcieli zajrzeć na kanał, dać jakieś rady czy suby (<3) to będe wdzięczny!

Wrzucam Wam link do pierwszego odcinka Bioshocka:

http://www.youtube.com/watch?v=MwktVbj6EKs