P2W Nie istnieje

P2W w tej grze nie istnieje z samym kontem premium idzie nazbierać na kamienie które zwiększają szansę na podniesienie itemka na +.

Wiem że Polaczki cebulaczki narzekają na p2w w RQ ale ono nie istnieje, uzbieranie na premium które można kupić w grze na 30 dni to kwestia 2 tygodni. Lub oszczędzenie pieniędzy bo 25zł za miesiąc premium to nie dużo, za 2 miesiące wyjdzie 50zł.

Dla tego przestańcie pierdzielić że ta gra to P2W, piszecie tak bo wolicie się narąbać do nie przytomność zamiast sobie odłożyć 50zł. Raz na dwa miesiące, ale to jest domena Polaczków, ja chcę mieć wszystko za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo metoryczna i jakze wyczerpujaca wypowiedz dojrzalego czlowieka .... :) Mogles dac wiecej !!!! na koncu bo 3 brakuje ...

Ps. Radze policzyc ile czasu zajmie uzbieranie golda na kamienie ( t x6 szansy na wejscie + do kazdej proby zabezpieczajacy przed spaleniem ) . Cash shoper ma to w jeden dzien a ty w 2-3 miesiace jak dobrze pojdzie . O ile bedziesz oplacal konto prem z wlasnej kasy jezeli za golda z gry proces wydluzy sie nawet 2-3 razy takze gl ...

Ta gra to czysty P2W i skok na kasę, przez pewien okres podczas bety myślałem, że sobie zagram później ale IS zniszczył tą grę, dziękuje dobranoc :)

Czekaj czekaj piszesz że gra nie jest p2w a potem piszesz że wystarczy nazbierać realne pieniądze na grę która teoretycznie jest darmowa, tylko ja tu widzę paradoks ?

Nie prawda ja wyrabiam się z kasą na godzinę uwaga gram krzyżowcem 100k+, nie uwzględniając kasy za strzały eventowe.

Można zarobić ładne sumy tylko trzeba trochę pomyśleć i poświęcić czas na grind, a nie płakać p2w. Tak naprawdę wystarczy tylko i wyłącznie konto premium które zwróci się nam za tydzień czasu na 30 dni można kupić za 1,5kk więc to dużo nie jest, ale nie bo wy byście chcieli żeby mieć za darmo.

Ja sam gram tylko na premium i powiem tak że już sam nie wiem co z goldem mam robić, nie graliście to nie wiecie.

Potraficie tylko zerkać na is i już darcie japy p2w, to jest chore!!!!!!!!!!!!!

Wystarczy poświęcić 3-5h dziennie żeby dochodząc do end game dawać sobie za***iście radę w pvp, i latać z podobnymi itemkami jak ci którzy inwestowali złotówki żeby wbić lvl w itemie.

@up

Bo bez tego udogodnienia da się grać, na godzinę drop mi spadł do 50k na tę godzinę, ale dawałem radę.

Po dwóch dniach można kupić scrolla na premium 2 tygodnie potem na 2 miesiące, a potem to już myślimy tylko o eq.

Bo kasy mamy jak lodu.

jezu jaki bulwers... tak jak kiedyś o "chińskie bajki"....

Nie prawda ja wyrabiam się z kasą na godzinę uwaga gram krzyżowcem 100k+, nie uwzględniając kasy za strzały eventowe.Można zarobić ładne sumy tylko trzeba trochę pomyśleć i poświęcić czas na grind, a nie płakać p2w. Tak naprawdę wystarczy tylko i wyłącznie konto premium które zwróci się nam za tydzień czasu na 30 dni można kupić za 1,5kk więc to dużo nie jest, ale nie bo wy byście chcieli żeby mieć za darmo.Ja sam gram tylko na premium i powiem tak że już sam nie wiem co z goldem mam robić, nie graliście to nie wiecie.Potraficie tylko zerkać na is i już darcie japy p2w, to jest chore!!!!!!!!!!!!!Wystarczy poświęcić 3-5h dziennie żeby dochodząc do end game dawać sobie za***iście radę w pvp, i latać z podobnymi itemkami jak ci którzy inwestowali złotówki żeby wbić lvl w itemie.@upBo bez tego udogodnienia da się grać, na godzinę drop mi spadł do 50k na tę godzinę, ale dawałem radę.Po dwóch dniach można kupić scrolla na premium 2 tygodnie potem na 2 miesiące, a potem to już myślimy tylko o eq.Bo kasy mamy jak lodu.

Nie pojmuję, dlaczego nie możesz rozumieć, że niektórzy moga mieć odmienne zdanie. Tworzenie specjalnego tematu i to jeszcze w takiej formie jaką zaprezentowałeś, spowoduje odwrotny efekt od zamierzonego. Może gdybyś podał argumenty bez zbędnych ekscytacji i pod takim impulsem, to być może nawiązałaby się jakaś sensowna dyskusja.

Przecież osoby które przy starcie miały kasę i korzystały z IS są teraz w topce serwera, i o czym tu dalej mówić.

Skok na kase. Śmieszą mnie ich argumenty ,że gra musi kosztować to nie można dać w IS jakiś bzdetów tylko od razu

boosty.Od razu powiem mam kase na gry ale czemu niby mam wpychać w Is żeby normalnie grać.

teraz juz praktycznie nie ma gier p2w... tylko z abonamentem mozna normalnie pograc. A RQ to gowno p2w bez premki boostow i gowienek do ulepszania jest sie daleko w tyle.

Nazwa tematu wskazuje poziom inteligencji autora tematu

Wystarczy poświęcić 3-5h dziennie

1.Jeżeli dla ciebie 3-5h dziennie to mało to pozdro 600

2.Jeżeli miałbym wydawać 25zł miesięcznie na abonament to bym wolał kupić premium w jakimś porządnym mmo a nie pseudo-mmo gdzie gra 1000 osób dziennie

Grze są wspomagacze? Jak są to znaczy, że P2W. Ja bym zrozumiał jakby zostało wprowadzone Auction House w Diablo III lub GTN jak w SWTOR i mozna by tam te itemy z IS wystawiac to ja rozumiem.

Premium za drogie do tego co oferuje rq (lepiej dolozyc sobie do np. wowa), 3-5h dziennie farmu? co to ma byc? druga robota? dodatkowy obowiazek? (naprawde wali juz komus w dekiel - gra ma dostarczac radochy i przyjemnosci, a nie nastepnej roboty)

Is jest p2w i nic tego nie zmieni, a gierka za slaba, zeby farmic po tyle godzin na itemki z is.

Nie bierzcie tego za offtop, po prostu .. eh... Admini, wybaczcie:

"pieniędzy bo 25zł za miesiąc premium to nie dużo, za 2 miesiące wyjdzie 50zł." dzięki, że dodałeś :) Powiedz mi jeszcze ile to będzie za trzy miesiące, bo kurcze nie wiem.

A co do samej gry: to jak Drakensang. Też można wszystko wydropić ALE za gotówkę, masz wszystko od ręki. Paybie zawsze przewyższy frooba.

Przecież gołym okiem widać, że typ który założył temat to troll. Nie karmcie go a temat zostanie za niedługo skasowany.

Pozdrawiam.

Premium za drogie do tego co oferuje rq (lepiej dolozyc sobie do np. wowa), 3-5h dziennie farmu? co to ma byc? druga robota? dodatkowy obowiazek? (naprawde wali juz komus w dekiel - gra ma dostarczac radochy i przyjemnosci, a nie nastepnej roboty)Is jest p2w i nic tego nie zmieni, a gierka za slaba, zeby farmic po tyle godzin na itemki z is.

Wybacz drogi człowieczku ale to jest grind a nie idź tu idź tam oo mam lvl 50+, tutaj trzeba się namęczyć żeby wbić lvl bez premium jest to możliwe i wcale nie takie trudne. Ja pamiętam czasy L2C4 grałem na officialu płaciłem abonament i tam to dopiero długo się siedziało żeby wbić lvl. Ale dzisiejsze pokolenie jest zbyt łakome na szybkie lvlowanie, ale w sumie to już nie mój problem.

TA GRA JEST NIEWARTA ZEBY TYLE GODZIN GRINDOWAC CZLOWIECZKU.

Tez gralem w l2 (priv+off), wow (priv+off), aoc (off) i jeszcze moge powymieniac (i tak stac mnie zeby placic za abonamnet):P i nie nazywaj mnie czlowieczkiem bo jestem starszy od ciebie GOWIARZU !!!!

@up

Drogi człowieczku nie jestem gówniarzem, mam 28 lat. Dla mnie jest warta uwagi bo mogę kupić premium i expić normalnie, jest to dla mnie preferencyjnie dobre.

Bo zasuwam sobie po 80km, na rowerze po ciężkim terenie. Więc wejdę sobie do gry kupię premium na 3 dni i tyle. A nie jak w WoWie srałem w gacie bo premium się zmarnuje.

Nie raz jest tak że do gry nie loguję się po 8-9 dni, więc dla mnie jest to super rozwiązanie. A to że wy sobie nie grając oceniacie grę tylko po IS nie logując się do gry nawet, i nie wiedząc jak szybko się tam kasę zdobywa to już nie mój problem.

Wybacz drogi człowieczku ale to jest grind a nie idź tu idź tam oo mam lvl 50+, tutaj trzeba się namęczyć żeby wbić lvl bez premium jest to możliwe i wcale nie takie trudne. Ja pamiętam czasy L2C4 grałem na officialu płaciłem abonament i tam to dopiero długo się siedziało żeby wbić lvl. Ale dzisiejsze pokolenie jest zbyt łakome na szybkie lvlowanie, ale w sumie to już nie mój problem.
@upDrogi człowieczku nie jestem gówniarzem, mam 28 lat. Dla mnie jest warta uwagi bo mogę kupić premium i expić normalnie, jest to dla mnie preferencyjnie dobre.Bo zasuwam sobie po 80km, na rowerze po ciężkim terenie. Więc wejdę sobie do gry kupię premium na 3 dni i tyle. A nie jak w WoWie srałem w gacie bo premium się zmarnuje.Nie raz jest tak że do gry nie loguję się po 8-9 dni, więc dla mnie jest to super rozwiązanie. A to że wy sobie nie grając oceniacie grę tylko po IS nie logując się do gry nawet, i nie wiedząc jak szybko się tam kasę zdobywa to już nie mój problem.

Błagam, powiedz że jesteś trollem. Co ma do tego że zapierdzielasz rowerem i ciężko pracujesz, do balansu między płacącymi i niepłacącymi w grze. Następny który mówi "Ja jestem dorosły i zarabiam więc mogę sobie kupować w itemshopie i szybciej expić niż inni ale to nie p2w".

To napisze tylko tyle kiedy zrobisz equ + 10 ? Za 2-3-4-5 miesiecy ? To ci powiem ze 2 dni po relasie juz byl gosc z +10 ... Chodzi takie "bostwo" sciaga cie na hita na pvp , soluje paru graczy a ty sie mecz ciulaj golda moze za 2-3 miesiace mu dorownasz . Wtedy jednak wyjda juz nowe sety i zabawa zacznie sie od nowa :) Dziekuje tyle w tym temacie

@Maqes nie od dzis wiadomo ze wiek "naturalny" nie idzie w parze z mentalnym co widac dobitnie na tym przykladzie