"p2w"

Dobrze więc oświeciecie mnie dlaczega ta gra jest P2W według was :P ?

O Hearthstone : heroes of warcraft Chodzi

admin_ico.png
Jest coś takiego jak 'edycja postów' radzę na przyszłość z tego korzytać. Saluś
Dobrze więc oświeciecie mnie dlaczega ta gra jest P2W według was ? O Hearthstone : heroes of warcraft Chodzi

oświecieciam cię, 99% gier F2P do P2W, ale wrzuć na luz HS (O Hearthstone : heroes of warcraft Chodzi) to tylko karcianka do pogrania od czasu do czasu dla zabicia nudy(a w tym IMO sprawdza się znakomicie).

tak na prawdę to nie jest P2W, kwestia jak bardzo dobry jesteś i jakiego masz farta w otwieraniu kart. Patrz np. taka Hafu(stremerka) ona z samych arenek teraz ma 9k golda i nie ma co z tym robić i tylko arenki wali, bo wszystkie karty już ma. Jedyne to teraz blizzard chce wprowadzić kampanie i poszczególne z nich będa za golda,a nie które za złotówki.

Nie jest P2W, udokumentowany przykład: https://www.youtube.com/watch?v=69e6h-5VbiA

Każda gra, w której masz możliwość zdobycia wszystkiego bez płacenia NIE JEST P2W. Więc Hearthstone nie jest ani trochę pay to win. Jeśli płacisz, przyśpieszasz po prostu zebranie wszystkich kart. Tyle. Pooglądaj takiego Trumpa. Zrobił już 3 serię "F2P to legend" :).

To nie jest P2W. Jezeli masz troszke zlota, idziesz na arenki, wygrywasz zwraca się złoto z nadwyżką i pakiety kart. : ) Inaczej jeżeli sie nie potrafi grać, to wydaje się P2W. W dodatku można tworzyć własne karty w tym legendy wiec tutaj nie ma problemu.

Ja bym bardziej nie napisał pay to win, tylko gry karciane to bardziej loteria+szczęście+karty i masz wina.

Dobrze więc oświeciecie mnie dlaczega ta gra jest P2W według was :P ?

O Hearthstone : heroes of warcraft Chodzi

admin_ico.png
Jest coś takiego jak 'edycja postów' radzę na przyszłość z tego korzytać. Saluś