Pad do PC

Siema , cześć i czołem

Cebulak kupił na wyprzedaży fifę i wiedźmina. Cebulak pyta jaki pad kompatybilny z tymi tytułami na PC. Kasa jest ale smutno gdy się ją wydaję. Dlatego najistotniejszą kwestią jest the best of stosunek ceny do jakości. Myślałem o padzie od xboxa albo xboxa one. Niestety nie mam pojęcia w który zainwestować.

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam :)

Pad od xboxa jest super, pad od xone imo nawet lepszy. Bezproblemowosc, wydajność, jakość, kompatybilność. Ja bym brał jeśli masz kasę przeznaczona bezpośrednio na zakup pada.

Od dłuższego czasu korzystam z pada do xboxa. Działa bez większych zarzutów, solidny, dobrze leży w dłoni. Polecam.

Pad od X 360 i X One - oba strasznie wygodne lecz obecnie taniej kupisz pad od starszej konsoli wraz z odbiornikiem. Problemów z kompatybilnością nie uświadczysz.

https://www.morele.net/gamepad-microsoft-xbox-360-wireless-controller-black-jr9-00010-do-pc-i-xbox-360-odbiornik-do-pc-w-zestawie-377318/

A właśnie. Jeszcze temat odbiornika. Powinien być xboxowy? Bo akurat mam adapter bt 4.0.

Jeżeli Ci to jakoś nie przeszkadza to polecam pada do x360 z kablem. Te bezprzewodowe adaptery strasznie się psują. No i taniej też będzie bo nie trzeba się bawić z bateriami/kupnem akumulatora. A jak chcesz poszastać szmalem to może warto spróbować tego od xone albo już totalnie na bogato wziąć wersję elite :P

Siema , cześć i czołem

Cebulak kupił na wyprzedaży fifę i wiedźmina. Cebulak pyta jaki pad kompatybilny z tymi tytułami na PC. Kasa jest ale smutno gdy się ją wydaję. Dlatego najistotniejszą kwestią jest the best of stosunek ceny do jakości. Myślałem o padzie od xboxa albo xboxa one. Niestety nie mam pojęcia w który zainwestować.

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam :)