Pad Speedlink XEOX Pro - problem

Witam, mam problem zm oim padem, używam go poprzez emulator x360ce, jednak mam błąd która sprawia że ruch lewego analoga w dół powoduje wciśnięcie lewego triggera. W samym programie nie da się ustawić aby jeden przycisk miał 2 funckje, jednak na dostępnym tam podglądzie widać że analog tak działa. Czy spotkał się ktoś kiedyś z takim problemem?

Mam tego samego pada i nigdy nie miałem problemów z żadną grą. Podłączam go do kompa/laptopa i od razu wykrywa go jako gamepad od Xboxa 360.

W każdą grę idzie grać na tym padzie, więc nie wiem po co ci jakiś emulator.

Mało która gra wykrywa mi go jako pada do xboksa 360, ani Skytim, ani Guacamelee, ani L4D2... nie wiem o co może chodzić.

Problem rozwiązany, nie bez problemów, stara wersja biblioteki .dll. Do zamknięcia

Witam, mam problem zm oim padem, używam go poprzez emulator x360ce, jednak mam błąd która sprawia że ruch lewego analoga w dół powoduje wciśnięcie lewego triggera. W samym programie nie da się ustawić aby jeden przycisk miał 2 funckje, jednak na dostępnym tam podglądzie widać że analog tak działa. Czy spotkał się ktoś kiedyś z takim problemem?