Pady problem

witam jak podłączone mam 2 pady to 1 działa 2 nie działa a w urządzeniach go widzi i nie idzie w ustawienia wejśc bo niby nie jest połączony

Emmmm, tak, właśnie tak musisz zrobić. Jak już to zrobisz to jeszcze weź te pady i podłącz do tego, to powinno pomóc.

A tak na poważnie może trochę bardziej szczegółowo? Jakie pady? Do czego podłączyłeś? Po kablu czy po bt? Jakiej marki? Czy jakieś sterowniki instalowałeś? Czy używasz jakiegoś zewnętrznego programu do podłączenia padów? Jakiekolwiek info! Inaczej to jest wróżenie z kart, albo musisz zadowolić się odpowiedzią z pierwszego zdania :D

venom i esperanza porty uzb niby jakiś błąd przy sterowniku jest ale nie ważne co się zrobi to zawsze venom albo esperazna nie działa na przemian ostatnio jak grałem było wszystko ok

Instalowałeś coś ostatnio? Win10? Ostatnia aktualizacja windowsa sprawia sporo problemów i twój może być z tym związany. Spróbuj przywracanie systemu do punktu kiedy pady jeszcze działały.

mam win 7

witam jak podłączone mam 2 pady to 1 działa 2 nie działa a w urządzeniach go widzi i nie idzie w ustawienia wejśc bo niby nie jest połączony