Siemka mam 2 zaproszenia do paladinsow. Tak jak ostatnio dlaczego wlasnie ty chcesz zagrac w ta gre
Czekam do 15.00 wybieram i prosze o wasze maile. Pozdrawiam
Siemka mam 2 zaproszenia do paladinsow. Tak jak ostatnio dlaczego wlasnie ty chcesz zagrac w ta gre
Siemka mam 2 zaproszenia do paladinsow. Tak jak ostatnio dlaczego wlasnie ty chcesz zagrac w ta gre Czekam do 15.00 wybieram i prosze o wasze maile. Pozdrawiam
Bo nie mam w co grać
Chciałbym zagrać w Paladins ponieważ patrząc na Overwatcha brakuje mi w nim głębi. System kart w Paladins wydaje się ciekawym systemem który sprawia, że postacią można grać na wiele ciekawych sposobów. Dodatkowo z tego co widze twórcom gry naprawde zależy na jej ulepszaniu, już 2 dni pod zgłoszeniu problemów z kartami i ogólnym odczuciem z gry zaktualizowali ją. Mam nadzieje, że wyczerpałem temat mati.s2806@interia.pl
Chciałbym zagrać w tą grę ponieważ system, w którym jest ona zrobiona jest bardzo ciekawy oraz bardzo lubię tego typu produkcje. Grałem też w inne produkcje Hi - Rez i wszystkie przypadły mi do gustu więc myślę, że z tą nie będzie inaczej.
Chce zagrać w tą grę bo podoba mi się bardziej od overwatcha, będzie f2p oraz wiążę z nią jakieś nadzieje e-sportowe
ps. wrzucam to samo co napisałem na pw, gdyż nie chce podawać maila w razie czego na forum
Chciałbym zagrać w tą grę bo w cs:go narazie wbijam 3 lvl żeby móc grać turnieje i chciałbym odpocząć i zagrać w paladinsa
Chciałbym dostać klucz bo nie mogę grać ze znajomym :/ Email michu1386@gmail.com
Daj mi daj mi pls pls Chciałbym dostać kluczyk i moglibyśmy zagrać razem co ty na to ??
Dlaczego ja? Chciałbym sprawdzić jak wygląda pogromca overwatcha Dodatkowo jara mnie tryb "Oblężenia", a przynajmniej tak to wygląda na gameplay'u.
Ja się czuje oszukany przez twórców Grałem w Tribes od nich w smite'a też sporo czasu, a tu klops bo zaproszenia nie mam. Gra wygląda bardzo fajnie - podchodzi mi bardziej niż ta od blizzarda i z chęcią bym spróbował własnych sił w tej mieszance gatunkowej! Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia
P.S wiem że jest po 15 ale przecież jeszcze nie jest wybrane
Zwyciezcami sa mati2806 oraz RadziK gratuluje. Prosze o podanie wiadomosci na pw z mailem. Dziekuje i pozdrawiam.
Już wysłany ^^.