Paladins beta

Wczoraj Zaczęła się "closed beta" gry pod tytułem Paladins .

Strasznie Bylem Napalony na Overwatcha , ale nici z dostępu do CB

Więć pomyślałem sobie , ze zrekompensuje sobie overwatcha >< Paladinsem >< Ale Nie udało mi sie zagarnąć keya :(

Mam OGROMNĄ prośbę <> Dostawaliście po 2 Klucze , Czy Jest Ktoś , kto chętnie odda key i Uraduję moje serducho ?? :wub::wub::wub:

przyłączam się do prośby :)

Jest już taki temat: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/78328-paladins-klucz/

Niestety z tego co widzę i czytam to tych kluczy serio chyba mało sypnęli, na forum automatycznie rejestrują się konta ich posiadaczy (jak oczywiście je wpiszą przy instalacji gry), aktualnie jest tam tylko koło 500 membersów, więc strasznie słabo.

Może specjalnie dali tak mało tych kluczy bo niestety beta aktualnie jest taka sobie, mało contentu, prawie wszystko poblokowane, więc szybko nudzi. Proponuję nieco ochłonąć i uzbroić się w cierpliwość bo tylko zrazicie się do tej gry :P

Jest już taki temat: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/78328-paladins-klucz/Niestety z tego co widzę i czytam to tych kluczy serio chyba mało sypnęli, na forum automatycznie rejestrują się konta ich posiadaczy (jak oczywiście je wpiszą przy instalacji gry), aktualnie jest tam tylko koło 500 membersów, więc strasznie słabo. Może specjalnie dali tak mało tych kluczy bo niestety beta aktualnie jest taka sobie, mało contentu, prawie wszystko poblokowane, więc szybko nudzi. Proponuję nieco ochłonąć i uzbroić się w cierpliwość bo tylko zrazicie się do tej gry

Dziwne,że oczekujesz odblokowanie całego contentu(nawet tego w przyszłości) w becie.

Wczoraj Zaczęła się "closed beta" gry pod tytułem Paladins .

Strasznie Bylem Napalony na Overwatcha , ale nici z dostępu do CB

Więć pomyślałem sobie , ze zrekompensuje sobie overwatcha >< Paladinsem >< Ale Nie udało mi sie zagarnąć keya :(

Mam OGROMNĄ prośbę <> Dostawaliście po 2 Klucze , Czy Jest Ktoś , kto chętnie odda key i Uraduję moje serducho ?? :wub::wub::wub: