Robiłem to i to i dalej to samo....
Defragmentacja dysku? Ewentualnie spróbuj ściągnąć u znajomego
Robiłem to i to i dalej to samo....
Defragmentacja dysku? Ewentualnie spróbuj ściągnąć u znajomego
Witam, a ktos moze wie o co chodzi z tymi kartami jak sie wybiera , i pod karta jest napisane ze moge ta karte z kims "dzielic" na jakich zasadach to dziala ?
Karty są dzielone między graczami w party. Jak jesteś z kimś w party, to masz dostęp również do kart które ta osoba posiada, mimo że Ty ich możesz nie mieć w kolekcji.
Ktos mowil ze samemu nie mozna wycarrowac gry - oczywiscie ze nie mozna. I w overwatchu tak samo. Tutaj niby mamy klasy postaci, ale w praktyce nawet obronce mozna zamienic w dpsa, a dpsa w tanka (opartego na leczeniu bo leczeniu ale zawsze :D). Wszystko kwestia buildu. A na temat balansu... to zalezy. Bo na dobra sprawe nie musza jej balansowac. Skoro kazda postac i karta jest OP to zadna nie jest xD. A tak na powaznie : sama, pojedyncza karta, nawet legendarna nie czyni z postaci OP. Dopiero caly deck. I moim zdaniem maja dobry kierunek rozwoju (zapowiedzany przez nich) : postacie + karty. W overwatchu wezmiesz 5 smug i kazda jest taka sama. A tu wezmiesz 5 cassio i jedna strzela 3 pociskami wybuchowymi, druga zadaje 60% wiecej dmg po uniku, kolejna zadaje % dmg (zmora tankow) itd. Ilu graczy tyle buildow.
A co do wygrywania "praktycznie samemu" : mi sie udalo raz kinessa (nie ma to jak pchac snajperka wozek... a gdy cos blokuje rzucac teleport do tylu, przymierzac sie i zdejmowac cel itd), pare razy skye (wiekszosc nie strzela na slepo tylko zachodzi wozek z boku jak nie widzi celu... a tu skye wyskakuje z niewidki i wywala tons of dmg i dalej pcha wozek, a na snajperow mamy bombe dymna jeszcze :P) i grohkiem (umiejetne korzystanie z krzakow, totemu i ducha pozwala zabijac praktycznie bez straty hp i non stop pchac wozek :P). Ale fakt faktem ze mnie tez irytuja ci idioci co biora np fernanda a potem ganiaja nim po calej mapie szukajac samotnych killi... a kto ma pchac wozek? Oczywiscie snajperka albo inna luczniczka/zabojczyni . Mam tylko nadzieje ze to chwilowe - i ze po wbiciu wyzszego lvla sie ustabilizuje to i wtedy moga byc potyczki nie gorsze niz w lolu/docie, a duzo lepsze niz w overwatchu - wlasnie przez roznorodnosc postaci i buildow/deckow
Chciałbym podbić temat, bo trochę umarł, a chętnie poznam wasze opinie o obecnym etapie gry.
Mam wrażenie, że nie ma tutaj żadnej taktyki, ani strategii. Każdy gra pod siebie, a nie pod team, dodatkowo rzadko kiedy w teamie jest jakakolwiek komunikacja, co jest dla mnie minusem, ale to już raczej chodzi o graczy, a nie o grę.
Siemka, gram juz tydzien bez przerwy. Ciagle staram sie wyfarmic jak najwiecej golda i po 4-5lv na kazda postac aby bawic sie w rankedy. Gierka mnie pochlania maxymalnie. Poki co dzieki Paladins znowu zaczalem wierzyc ze gry mmo maja potencjal.
Chciałbym podbić temat, bo trochę umarł, a chętnie poznam wasze opinie o obecnym etapie gry. Mam wrażenie, że nie ma tutaj żadnej taktyki, ani strategii. Każdy gra pod siebie, a nie pod team, dodatkowo rzadko kiedy w teamie jest jakakolwiek komunikacja, co jest dla mnie minusem, ale to już raczej chodzi o graczy, a nie o grę.
Mam to samo odczucie. Ludzie mysla ze moga sami wycarrowac meczyk... A to irytuje strasznie. Zawsze leca na cepa aby zebrac jak najwiecej fragow i najlepsze jest to, ze... czy to tank, supp czy heal to i tak szukaja tych fragow... Czy to normalne? W koncu programisci gry podzielili bohaterow na ich funkcje. Poki co mamy dwa tryby gry, no 3 ale 3 jest nieistotny bo to wolna gra. Mianowicie Zdobycie pkt A i doprowadzenie drezynki do pkt B, czyli naszym cholernym zadaniem jest przepchanie za wszelka cene drezyny ( gracz musi znajdowac sie obok drezyny aby jechala na przod ) do celu! Ale nie... wiekszosc rozbiega sie po mapie i bawi sie w eksterminatorow ktorym wydaje sie ze to CS:GO i szukaja tych zabojstw, a drezyna stoi... Wtedy ogarniety team przeciwny w latwy sposob wygrywa meczyk. Kolejnym mniej popularnym trybem jest eskorta drezynki od pkt A do B w jak najlepszym czasie, nastepnie zmiana i team przeciwny robi to samo, pozniej porownanie czasow i mamy zwycięzce. Tutaj nie mam zastrzezen. Reasymujac grajac tankiem po prostu tankujmy, bronmy konpanow, grajac healem po prostu leczmy ekipe, grajac supportem wspomagajmy team, grajac postacia oskrzydlajaca wykonujmy zapisane jej zadanie ( atakujemy z prawej lub lewej flanki z zaskoczenia ), zas klase DPS nie trezba objasniac. Co z tego ze nasz tank lub heal walnal 40 fragow i padl tylko 2 razy skoro team przegral bo ekipa nie wspolgrala i nikt nie przywiazywal wiekszej wagi do warunkow zwyciestwa. Kluczem do zwyciestwa jest po prostu trzymanie sie swojej roli w druzynie
Jesli chodzi o balans to jest mega ok. Kazda klasa jest odpowiednio wykonana i kazda gra sie milo i przyjemnie. Poki co zauwazylem to postac Makoa jest ciut za mocna, ale to do zweryfikowania, oraz powinno sie znerfic ulti Skye, bo ma zbyt duzy zasieg razenia.
Milo by bylo skrecic stala ekipe do gry bez cisnienia. Raz zebralem 10 osob z tego forum to po 3 dniach zostalo tylko 2. Ja na bank jestem stalym graczem i codziennie gram ostatnio od 5 do 10 meczykow dziennie. Zalezy od czasu. ( Tak mam 28lat i pracuje ). Dajcie znac na PW to rzuce wam adres Discorda.
http://steamcommunity.com/profiles/7656119826100te8 też jak będę, to mogę pograć
Jutro rano Cie dodam
Polecam potestowac nowa postac
Mal'Dambe:) Chyba Powinna byc znerfiona. Zbyt duzy dps wyciaga i leczy mega szybko. Osobiscie mi sie podoba. Idealna postac dla mojego Fernando
Odkąd zacząłem grać Makoa, czyli tym żółwiem, zauważyłem, że chyba najłatwiej można carryować gry właśnie tankami. Taki mały protip ode mnie.
+ niech się znajdą jeszcze 2 osoby, to może jakiś team by się z tego utworzył?
Wyslalem zapro.
Jesli skupiasz sie na tankowaniu to praktycznie polowa sukcesu dla druzyny.
@DyingLight ja tam nic nie mam chyba, ze przez przypadek cie usunąłem, bo ciągle jakieś randomy mnie dodają :), albo masz jakiś inny nick
@DyingLight ja tam nic nie mam chyba, ze przez przypadek cie usunąłem, bo ciągle jakieś randomy mnie dodają :), albo masz jakiś inny nick
Sprawa rozwiazana
Hejka.
Chętnie pogram w Paladins z rodakami:)
Dodawajcie mnie:
Zapraszam na tą stronę http://paladins-polska.pl/forum/index.php
Jak i również na tego TS3 5.196.210.217:10056
Jest ktoś chętny do wspólnej gry?? Dodawać Nick w grze: Jhaery
Zapraszam PW
Dziś do Paladins doszła nowa postać Sha Lin, warto by spróbować nią zagrać
BTW. Jak ktoś chce, mam nick taki jak na forum
Nie ma takiego tematu, więc zakładam )
Pograłem już ok. 4 godzinki w Paladins i bardzo przypadła mi ta gra do gustu. Szybkie rozgrywki, łatwa mechanika, może trochę niedopracowana, ale to beta...
Jestem naprawdę ciekawy, w jakim kierunku pójdzie nowa produkcja HiRez. Jaka jest wasza opinia o rozgrywce, co wasz urzekło lub zniechęciło?