Z chęcią kluczyk bym przygarnął Tytuł bardzo ciekawy patrząc ostatnio na steam
Paladins - klucze - zapracuj sobie!
Przygarne kluczyk i rozdam to co dostane na wejsciu , pisac tu , PW lub GG 52052910.
Cześć wychodzę do was z inicjatywą, mam 3 klucze, mogę je rozdać chętnym osobą które sobie na nie zapracują.Chodzi o to że dam kluczyk jeśli osoba zobowiąże się oddać 3 invity, nie, nie są one dla mnie czy też na sprzedaż, będą onne dla innych graczy, chodzi o to aby jak najszybciej powiększyć Polską społeczność Palladins, zainteresowanych zapraszam na ts-a - 92.222.20.227:100Zrobienie takich 3 kluczyków jest dziecinnie proste, wystarczy wbić 4 lvl +- 6 gier@Edit jeśli zły dział proszę o przeniesienie.
Siema,można kluczyk? Wbijam lvl i oddaje ale jeszcze mi to wytłumaczysz lepiej
Witam, również bym prosił o kluczyk, oczywiście się odwdziecze w postaci 3 kolejnych zaproszen
Też chętnie jeden kluczyk przygarnę z góry dzięki
O co chodzi krok po kroku:
1* Instalujesz grę
2* Po otrzymaniu klucza zamiast guzika PLAY w launcherze pojawia się guzik ENTER KEY
3* wpisujesz klucz, odpalasz grę, cieszysz się życiem.
4* Po zagraniu 2-3 gier logujesz się na stronę www.paladins.com, klikasz na góze Account -> My account, logujesz się.
5* po prawej stronie mamy możliwość zaproszenia 3 graczy przez e-mail.
6* Osoba której wyślesz maila dostaje klucz na maila, i powtarza wszystko od kroku 1.
Obecnie mam jeden klucz ale oddam go komuś ze swojego grona, kolega ma trzy ale też nie wiem czy nie zaprosimy więcej osób, tak więc chętni na kluczyk pisać PW bo możliwe że jak chwilkę się rozkręcimy wpadnie nam 9~ invitów. Pozdrawiam.
Ja ze swojej strony się starałem, akcje uważam za "udaną" rozdałem ponad 50 kluczy w tym drwal,bonkol i inni streamerzy, kluczę będę nadal rozdawał na ts-ie lecz nie tak często, powód ? - Ludzie, ludzie biorą kluczy i nie oddadzą nawet jednego aby przekazać go dalej, z jednego klucza zrobiło mi się 50 z 50 zrobił się 1. Pogratulujcie osobom które brały klucze i miały oddać dla innych ale nic z tego.
@ Jeśli masz 100 postów na forum i obiecasz że oddasz 2 klucze mogę Ci jeden podarować.
Peace YO !
Hahaha gościu śmieszny jesteś, na forum jesteś od 4 dni i uważasz się za prawilniaka i w ogóle hahaha
chętnie przygarnę kluczyk i oczywiście oddam 3
Z racji trego że dostałem 38 wiadomości w godzinę z żebrami u klucze, wyślę je do ludzi na innych streamach aniżeli tutaj, tu się rzuciły same sępy. Bez pozdrowień
Z racji tego że na tym forum są tacy debile jak roycewicz z nickiem pewnie od tego korporacyjnego idioty z yt joja albo ten prawilny pajac mishone czy jak mu tam, zakupiłem właśnie kluczyk do paladins, 10zł było mnie stać, 2 piwa mniej, wy natomiast dalej sobie żebrajcie i dziękujcie takim ciulom jak roycewicz i mishone, mogłem rozdać po 4 levelu moje klucze a tak to wolę je wywalić niż komuś dać. Nara gimbaza żebrająca

~Leman
Z racji tego że na tym forum są tacy debile jak roycewicz z nickiem pewnie od tego korporacyjnego idioty z yt joja albo ten prawilny pajac mishone czy jak mu tam, zakupiłem właśnie kluczyk do paladins, 10zł było mnie stać, 2 piwa mniej, wy natomiast dalej sobie żebrajcie i dziękujcie takim ciulom jak roycewicz i mishone, mogłem rozdać po 4 levelu moje klucze a tak to wolę je wywalić niż komuś dać. Nara gimbaza żebrająca
Och, niedojebane smutne dziecko, wspaniała historia, ale tak jak mówił MichOne, nikt nie oddaje keyów A że ja mając do ddania obecnie 4 keye dostałem 38 wiadomości to nie będę rozdzielał bo to nie fair, poza tym potem wpadną moi koledzy będą chcieli pograć i co? I nie będzie keya bo rozdałem randomowo
Tak więc geforc pies Cię jebał w dupsko, ojciec pewnie też jak byłeś mały, wy***rdalaj

~Leman
Morda śmieciu, zdechniesz szybciej niż twoi rodzice, gównozjadzie pier**lony ze wsi. Gnij szmato

~Leman
Wyczuwam Ból d*py i standardowe wyzywanie się pod postami.
no boli tego śmiecia że ja kupiłem a on musiał pałe robić i sie prosić o głupi kod do gierki hahaha

~Leman
Ból masz ty. Kupiłeś kluczyk i masz problem że ktoś chce sobie pograć w Paladins za darmo. A ty musiałeś wydać kase
no, rzeczywiscie pomyleniec...
Edit: Mam już klucz jak wbije lvl to się podzielę
Siemka ma ktoś moze klucz do Paladins oddam swoje 2 klucze w przeciągu 1-godziny jak wbije odpowiedni lvl lub moge oddać klucz do blade and soul CLB
Chętnie przygarnę kluczyk i oddam swoje po wbiciu 4 lvl w tym temacie