Paladins - klucze - zapracuj sobie!

@Geforc, widzę że gimbaza ostro się bawi, serio nie kupiłeś 2 tanich piw z biedronki aby zakupić klucz do paladinsów? To oddanie dla gry, ogólnie to przepłaciłeś bo klucze chodzą po 3/4 zł :)

"Prawilny pajac MishOne" ? Fakt, jestem na forum od 4dni ale pewnie przeglądam je dłużej niż Ty, myślę żee Flashpound może to potwierdzić :) I patrz, przez te 4dni na forum zrobiłem dla niego więcej niż Ty przez swoją całą marną egzystencje :)

Kim Ty jesteś że obrażasz mnie? Obrażasz mnie za to że napisałem prawdę że ludzie nie oddają kluczy? Zasada była prosta ja daje jeden klucz i proszę o oddanie dwóch, wiele osób oddało (na początku) a potem nie odzyskałem ani jednego. Na obecną chwilę mamy reklamę od bonkola,drwala i innych streamerów i nam to wystarczy.

Wracając do "PPMO" twierdzisz że nim jestem bo rozdawałem ludziom klucze do gry ? Dlatego że chciałem aby ludzie mogli sobie pograć w grę do której nie jest łatwo zdobyć klucz? No fakt niektórzy jak Ty pewnie by te 3 invity wystawili po 10zł żeby mieć na piwo, ja jestem Twoim przeciwieństwem, gdy dostaje coś za darmo oddaje to za darmo.

Co do "korporycajnego pajaca roja", nawet jeśli royocowice ( czy jak mu tam ) ma nick związany z nim to co z tego ? Po twoich wpisach mogę wnioskować że jedyni jutuberzy których oglądasz to Isamu,nitro i inna "elita" używająca Ku*** co drugie słowo.

@Administracja myślę że Geforc powinien zostać wydalony z "naszej" społeczności gdyż jest bardzo toksycznym użytkownikiem.

Mishone napisałem do ciebie na pw możesz odpisać dzięki

Mam do oddania 2 klucze!!

poprosze kluczyk oddam autorowi tematu 2

Mam do oddania 2 klucze!!

Masz moze jeszcze 1 kluczyk oddam również

Przyjmę kluczk i podzielę się po wbiciu lvl!

Ma ktos do oddania kluczyk ? Przyjme chetnie

Oddam 2 klucze. Pisać PW.

Chętnie przygarnę kluczyk no i oczywiście podzielę się moją pulą z chętnymi :)

Potrzebuje klucza, oddam po wbiciu lvl'a. :)

Masakra ile pisze tu osob z 1 postem widac multikonta takim najlepiej nie dawac kluczy

Proszę o kluczyk... Mogę oddać 3 mojemu zbawicielowi ;l

Dzis wieczorem jak wroce z pracy dobije 4lvl i bede mial kluczyki na rozdanie

Przyjmę kluczyk i po wbiciu lvl'a oczywiście oddam ;)

Jako zagożały fan SMITE również chciałbym przetestować gierkę. Uprzejmie proszę o klucz i deklaruję oddanie 3 kluczy po dobiciu 4 lvl :)

Powiem tak pograłem trochę aktualnie 5lvl i półki co gra jest bardzo "płytka" praktycznie nic nie oferuje. Można sobie parę razy zagrać, zobaczyć z czym to się je i spokojnie "odstawić na półkę", ja bym to raczej nazwał alfą, a nie betą. Piszę to do ludzi co proszą o klucze, nic nie stracicie jak nawet za miesiąc klucz dostaniecie, być może wtedy już coś więcej dodadzą, teraz to raczej jest miernie i jak patrzyłem na to co oferuje overwatch grafika/gameplay to muszą się jeszcze sporo napracować przy paladins.

aktualnie bym to porównał do csgo>wolfteam

Kapec i ozyozy,jak jeszcze nie dostaliście klucza to proszę zgłosić się do mnie.

Chętnie przygarne kluczyk,jak wbije 4 lvl to oczywiscie oddam.

Jeżeli ktoś chcę to niech mi napisze na PW emaila na którego mam wysłać zaproszenie.

Pamiętajcie również o mnie ^^

Chętnie przygarnę kluczyk :)

Pomysł z przekazywaniem kolejnych nowych kluczy. GENIALNY!!