@Geforc, widzę że gimbaza ostro się bawi, serio nie kupiłeś 2 tanich piw z biedronki aby zakupić klucz do paladinsów? To oddanie dla gry, ogólnie to przepłaciłeś bo klucze chodzą po 3/4 zł
"Prawilny pajac MishOne" ? Fakt, jestem na forum od 4dni ale pewnie przeglądam je dłużej niż Ty, myślę żee Flashpound może to potwierdzić I patrz, przez te 4dni na forum zrobiłem dla niego więcej niż Ty przez swoją całą marną egzystencje
Kim Ty jesteś że obrażasz mnie? Obrażasz mnie za to że napisałem prawdę że ludzie nie oddają kluczy? Zasada była prosta ja daje jeden klucz i proszę o oddanie dwóch, wiele osób oddało (na początku) a potem nie odzyskałem ani jednego. Na obecną chwilę mamy reklamę od bonkola,drwala i innych streamerów i nam to wystarczy.
Wracając do "PPMO" twierdzisz że nim jestem bo rozdawałem ludziom klucze do gry ? Dlatego że chciałem aby ludzie mogli sobie pograć w grę do której nie jest łatwo zdobyć klucz? No fakt niektórzy jak Ty pewnie by te 3 invity wystawili po 10zł żeby mieć na piwo, ja jestem Twoim przeciwieństwem, gdy dostaje coś za darmo oddaje to za darmo.
Co do "korporycajnego pajaca roja", nawet jeśli royocowice ( czy jak mu tam ) ma nick związany z nim to co z tego ? Po twoich wpisach mogę wnioskować że jedyni jutuberzy których oglądasz to Isamu,nitro i inna "elita" używająca Ku*** co drugie słowo.
@Administracja myślę że Geforc powinien zostać wydalony z "naszej" społeczności gdyż jest bardzo toksycznym użytkownikiem.