@UP masz pełną skrzynkę, więc wnioskuję że się spóźniłem. Jak to jest, że w zasadzie każdy dostanie 3 klucze do rozdania, a i tak chętnych jest więcej niż kluczy?
Paladins - klucze - zapracuj sobie!
Jeśli ktoś ma, przygarnę kluczyk oraz roześlę w tym samym dniu 3 inne.
Jak ktoś ma klucz na zbyciu to chętnie przyjmę
Mam do rozdania 2 kluczyki. Oczywiście na zasadzie - wbijasz 4lvl=rozdajesz innym! Wysyłajcie swoje maile na pw.
Siemanko, również chciałbym wejść w ten interes
Chetnie przyjme i rozdam 3 klucze ofc
Chętnie przygarnę i oddam nawet Benemu
mam 3 invy. email proszę na pw
Dostałem to i zwracam. Piszcie mail na pw to wyślę klucz. Mam 3/3.
edit: 10 grudnia : Nikt nie napisał, wciąż mam 3 klucze. Chciałem je zwrócić tu (z racji, że dzięki temu tematowi przytuliłem kluczyk), ale najwyraźniej zapotrzebowania nie ma. Klucze więc trafią na reddit.
Mam 2 klucze do oddania
*edit* Już nie mam.
Mam 1 klucz do oddania, wysyłajcie maile na PW.
Klucze dostaje się na 4,7,10 i 20 poziomie. Za każdym razem po 3. Więc każdy może rozdać po 12.
Odpuście też "za coś klucz" bo obecnie to nawet na allegro po 1 PLN sprzedają. Nie róbcie interesu na czymś co i tak obecnie jest dostępne wszędzie do zdobycia za darmo i nie wkręcajcie, że coś to jest warte i nie fatygujcie ludzi do płacenia/robienia czegoś za to. To takie żerowanie na nieświadomości.
Jeżeli byłby ktoś chętny aby dołączyć do Teamu w którym troszkę katujemy i trenujemy aby w turniejach utrzeć nosa osobom z zagranicy to zapraszam dodawać nick : Ultimeey
Edit1.
Rozważam rozdanie kluczyków jeżeli ktoś byłby chętny do gry w teamie
Jesli komus sie zostal klucz to przyjal bym
Czy ktoś ma może 1 kluczyk do oddania? Ostatnio dostałem 1, ale miałem problemy z instalacją więc go oddałem, jednak teraz już wszystko działa i został się kluczyk do wysępienia
. Z kluczami zrobię to co sobie zażyczy osoba darująca mi kluczyk
Chetnie przyjme 1 kluczyk oraz poszukuje osob do gry
e-mail: mjasterozzs@gmail.com
Odświeżam.
Jeśli ktoś posiada to proszę o podzielenie się kluczem, wbiję od razu lvl i rozdaje innym spragnionym
Z chęcią przyjmę jeden kluczyk i podzielę się z resztą po wbiciu 4 lvl .
Również jestem chętny by przyjąć kluczyk i później się podzielić