Paladins - klucze - zapracuj sobie!

PB2RQ4CF46D8351213 BIERZCIE I DZIELCIE SIĘ TYM KODEM, ROZMNAŻAJCIE GO JAK NAJSZYBCIEJ, A JEGO POTOMKI ROZDJACIE NA TYM FORUM, TAK NAKAZAŁ BÓG (dałbym więcej ale 5 rozdałem)

PB2RQ4CF46D8351213 BIERZCIE I DZIELCIE SIĘ TYM KODEM, ROZMNAŻAJCIE GO JAK NAJSZYBCIEJ, A JEGO POTOMKI ROZDJACIE NA TYM FORUM, TAK NAKAZAŁ BÓG (dałbym więcej ale 5 rozdałem)

Kluczyk ja zgarnąłem ale mam pewien problem z grą nie mogę stworzyć nazwy gracza wyskakuje, że zły login albo hasło próbowałem różnych sposobów wyczytanych w internecie ale żaden nie działa... może miał ktoś podobny problem i się go pozbył z chęcią dowiem się jak :D

Jest jeszcze jakaś możliwość zgarnięcia klucza?

Jeśli ktoś ma jeszcze kluczyk to również jestem chętny

Mam 3 klucze, piszcie e-maile na PW. Prawdopodobnie jeszcze dziś wam przekaże klucze

PS. Jak do wtorku nie aktywujecie konta, rozdaje klucze.

Udało mi się wcześniej zdobyć kluczyk, więc mam już kilka do oddania :

1.PB2RPB7B2987751224

2.PB1RQ9AC1989351227

3.PB2RQE2ABF87551227

4.PB3RP60F5BE6651224

5.PB3RQC16C6DF851227

Osoba nie użyła klucza, oddaje go PB2RR4332BB5551223

Prosil bym o jeden kluczyk, odrazu po wbiciu lvl oddam inne. Bardzo zalezy mi na tej grze

Proszę o jeden kluczyk:) , w podziękowaniu wyślę 4 paczka Perełki :)

Pozdrawiam z gorącego Świnoujścia!:)

Też bym prosił o kluczyk na PW, pozdrawiam.

To ja w takim razie również bym prosił o kluczyk, 1 klucz oddam na PW a resztę zamieszczę w tym temacie :)

Witam jeżeli nadal macie kluczyki to bym poprosił o 1 ^^ kluczyki bardzo szybko oddam ktore dostane .

Witam zaczolem w to grac mam 4 lvl i nie dostałem kluczyka i szukam kogos do wspólnego pogrania :) (jak cos klucze z checia oddam jak wyjasni się co z nimi:))

Jeśli byłaby szansa, bardzo chętnie przygarnął bym klucz.

Postaram się ewentualnie rozdać wszystkie 12 kluczy, jaram się tą grą.

Cześć wychodzę do was z inicjatywą, mam 3 klucze, mogę je rozdać chętnym osobą które sobie na nie zapracują.

Chodzi o to że dam kluczyk jeśli osoba zobowiąże się oddać 3 invity, nie, nie są one dla mnie czy też na sprzedaż, będą onne dla innych graczy, chodzi o to aby jak najszybciej powiększyć Polską społeczność Palladins, zainteresowanych zapraszam na ts-a - 92.222.20.227:100

Zrobienie takich 3 kluczyków jest dziecinnie proste, wystarczy wbić 4 lvl +- 6 gier

@Edit jeśli zły dział proszę o przeniesienie.