Jak w temacie. Po prostu szukam fanów Paladinsa którzy są skorzy zagrać po parę meczyków dziennie. Być może w przyszłości spróbować sił w turnieju e-sportowym. ( Ost. HiRez fundowal 150tys $). Oczywiście moja ostatnią wypowiedź proszę brać z przymrużeniem oka bo to tylko takie małe marzenie gracza Tak czy siak miło by było uzbierać pełne party 5os.
Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry!
Paladins - kompani do luźnej gry
Zapraszam! AdventureKid
Zapraszam! AdventureKid
Zapro wysłane
Również z przyjemnością dołączę do waszego skromnego grona. Proszę, dodaj mnie; Szejni21.
ybny - też mogę pograć
Przyłączam się, nick w grze - Inimical
No ja przeca mogę, ale przeważnie po 22, jak bym miał steam wyłączonego to przez pw tutaj pisać
Jak w temacie. Po prostu szukam fanów Paladinsa którzy są skorzy zagrać po parę meczyków dziennie. Być może w przyszłości spróbować sił w turnieju e-sportowym. ( Ost. HiRez fundowal 150tys $). Oczywiście moja ostatnią wypowiedź proszę brać z przymrużeniem oka bo to tylko takie małe marzenie gracza Tak czy siak miło by było uzbierać pełne party 5os. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry!
Tutaj jest mój Discord na ktorym grywam w Paladinsa. Wbijać śmiało. W tym tyg. bd dostepny od 14:20.
Dodałem Was w grze, moj nick to WHITOVSKY jak będziecie online to zapraszajcie, pykniemy
Jak w temacie. Po prostu szukam fanów Paladinsa którzy są skorzy zagrać po parę meczyków dziennie. Być może w przyszłości spróbować sił w turnieju e-sportowym. ( Ost. HiRez fundowal 150tys $). Oczywiście moja ostatnią wypowiedź proszę brać z przymrużeniem oka bo to tylko takie małe marzenie gracza Tak czy siak miło by było uzbierać pełne party 5os.
Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry!