Paladins problem

Witam wczoraj pobrałem grę paladins champions of the realm nowa gra od hi rez po pobranu i wpisaniu beta keya gra normalnie sie opala jednak potem gdy wyskakuje ekran do logowania wyskakuje unable to connect to server.

Ktos ma podobny problem ?

Witam wczoraj pobrałem grę paladins champions of the realm nowa gra od hi rez po pobranu i wpisaniu beta keya gra normalnie sie opala jednak potem gdy wyskakuje ekran do logowania wyskakuje unable to connect to server.Ktos ma podobny problem ?

Serwery są otwarte w danych godzinach(i pewnie dniach,ale nie czytałem za bardzo). W mailu można to przeczytać :I

Flesh, te informacje są nieaktualne. Owszem było tak i dla Europy były to godziny 18 - 6 (więc lipne) ale zainteresowanie było tak duże, że włączyli serwery na stałe i teraz można grać 24h na dobę.

Do autora tematu - może zapora/antyvir ci ją blokuje dlatego nie może się połączyć.

Witam wczoraj pobrałem grę paladins champions of the realm nowa gra od hi rez po pobranu i wpisaniu beta keya gra normalnie sie opala jednak potem gdy wyskakuje ekran do logowania wyskakuje unable to connect to server.

Ktos ma podobny problem ?