W paladins obecnie jest tylko 1 tryb gry? Bo widziałem jeszcze jeden ale tam można chyba wchodzić dopiero jak ma się conajmiej 14 postaci na 4 lvlu?
Paladins tryby gry
Ten który masz zablokowany to tryb rankingowy i żeby móc na niego wbić musisz mieć przynajmniej 12 postaci na 4 poziomie.
Casual jest 4fun i aktualnie da sie na nim grać tylko w tryb conquest. Payload wyłączyli z ostatnim updatem (nie wiem czemu, może go przerabiają, bo wątpię żeby z niego zrezygnowali)
sorrki a pytanko z innej beczki, opłaca się w ogóle to ściągać? bo grałem w pierwszą CBT i było strasznie dużo błędów, wszystko drętwe no i w ogóle to prawie nic tam nie było, nie wiem jak teraz może ktoś się wypowie
Zależy czy grałeś we wcześniejszą fazę zamkniętych testów, czy w tą późniejszą. Na przestrzeni całej zamkniętej bety gra zmieniła się strasznie (jak dla mnie oczywiście pozytywnie). Na początku mapy były zbyt duże a przez co puste. Teraz są one bardziej skondensowane, ograniczają się do jednego punktu, który trzeba przejąć, ale pełno jest wokół drobniejszych scieżek, którym flanki mogą zakradać się od tyłu i kosić.
No nie wiem co ci doradzić, to trzeba sprawdzić samemu, ale mi osobiście gra się teraz znacznie lepiej i przyjemniej niż kiedyś i szczerze mówiąc polecam sprawdzić co się zmieniło, bo powinieneś się miło zaskoczyć
Zależy, moim skromnym zdaniem gra jest fajna tylko na chwilę. Szybko się nudzi i mnie osobiście bardzo irytowało przegrywanie w głupi sposób bo ktoś nieogarniał.
Wiesz, gra jest za free więc co ci szkodzi spróbować, najwyżej wywalisz Mnie osobiście te nowe zmiany w ostatnich patchach niezbyt odpowiadają i póki co zmierzają, jak dla mnie, w dziwnym kierunku.
A grał już ktoś z was w ten tryb rankingowy? Czym się różni od tego 4fun oprócz "rang"?
Nie gralem, ale z tego co widzialem to masz pickowanie postaci jak w lolu. 1 osoba z jednego teamu, potem 2 osoby z drugiego, 2 osoby z pierwszego itd. No i jak ktos juz wybral jakas postac to jest ona zablokowana dla innych.
Poza tym, nie wbijasz rangi na konto tylko wbijasz rangi dla kazdej postaci, ktora grasz.
W paladins obecnie jest tylko 1 tryb gry? Bo widziałem jeszcze jeden ale tam można chyba wchodzić dopiero jak ma się conajmiej 14 postaci na 4 lvlu?