Paladins

Hej, Witajcie!

Chciałem zapytać, czy znajdują się tutaj osoby, które grają, albo planują grać w Paladins? I czy wiecie cokolwiek o polityce Hi rez studios? Nie grałem w Smite i nie wiem czego mogę się po nich spodziewać a sama gra bardzo mnie zaintrygowała i chciałbym poświęcić jej więcej czasu. Ważne są dla mnie wszystkie odpowiedzi odnośnie planowanych zmian w rozgrywce, czy płatności. Czy powinienem spodziewać się dużej zmiany po zakończeniu bety?

Pozdrawiam,
Dail

Płatności prawie tak jak w Smite,czyli za wierzchowce,skrzynki(tutaj na karty,ale i tak RNG zrobi swoje),skiny do postaci,pewnie jakieś ikony,VP itd.

Pozostałe będzie albo całkiem za free albo za golda lub klejnoty(zależy kto jak chce).

A czyli całkiem przyzwoicie. W takim razie zagoszczę przy tym tytule na dłużej. Dziękuję.

Dodam jeszcze ze mega często można zdobyć na event'ach walutę za którą normalnie trzeba płacić.
Przez rok średnio na luzie 2 000 gem'ów (ich waluta) o równowartości 20/25 euro

Hej, Witajcie!

Chciałem zapytać, czy znajdują się tutaj osoby, które grają, albo planują grać w Paladins? I czy wiecie cokolwiek o polityce Hi rez studios? Nie grałem w Smite i nie wiem czego mogę się po nich spodziewać a sama gra bardzo mnie zaintrygowała i chciałbym poświęcić jej więcej czasu. Ważne są dla mnie wszystkie odpowiedzi odnośnie planowanych zmian w rozgrywce, czy płatności. Czy powinienem spodziewać się dużej zmiany po zakończeniu bety?

Pozdrawiam,
Dail