Pan guru i jego konkurs

Więcej komentować nie będę, ponieważ pan guru i tak jest najmądrzejszy i zawsze będzie miał jakieś ale... choć to on nie opisał dokładnych zasad "zabawy" i zaspamowałem swój komentarz pisząc nazwy polskiego tytułu Dragon Nest, choć to właśnie o to prosił. Dziękuje, dobranoc.

P.S.

Użytkownicy to zło...

Bo to Ty nie rozumiesz sensu konkursu. Kazał podać tytuł nie tytuły... Ty podałeś kilka i co, ma sobie wybierać ? To Ty masz dać tutaj najlepszą Twoim zdaniem propozycję a nie " Hmm napiszę i too.. i too.. i może jeszcze too.. i oo to też..... a dalej nie wiem niech sobie guru wybiera bo mi się nie chce... ja tylko chcę klucza.. " Bezsensu kłótni i bez sensu temat. Jak coś się nie podoba to główką w ściankę i się polepszy :) To gutu tutaj ustalał zasady i to on ma prawo robić co chce. Mógł równie dobrze nikomu czegoś takiego nie oferować. Mogliście równie dobrze sępić od ludzi. Ja nie wygrałem i nie robię kłótni mimo, iż robiłem tak jak było trzeba. Poczekasz miesiąc i pograsz w OB nie rób obciachu sobie już.

Temat został zamknięty. Powód: Jak autora dziękuje to zamykam.

Pewnie dostane zaraz warn, czy bluzgi lub jakieś irytujące komentarze, że płacze, ponieważ płacze bo nie dostałem klucza, więc na wstępie powiem, że nie zależy mi na wygranej lecz o samą idee konkursu, który nie był oceniany obiektywnie.

Dla nie wtajemniczonych wyjaśnie teraz wszystko:

Pan guru, ogłosił konkurs, w którym mieliśmy wymyśleć polski tytuł nadchodzącej gry Dragon Nest. Zabrałem się więc za wymyślanie tytułów. Pierwsze co mi przyszło do głowy to " Wejście Smoka " i wydawał mi się dobry zwłaszcza, że nikt przede mną go nie napisał. Dopisałem jeszcze w tym samym komentarzu dwa inne, wiedziałem, że i tak nie zostaną wybrane, ale warto zaryzykować.

O godzinie 15 wchodze i widzę, że tytuł "Wejście Smoka" został wybrany, ale był jakiś inny nick. Myśle sobię no może nie zauważyłem, i ktoś wcześniej napisał. Postanowiłem więc przejrzeć jeszcze raz i co widzę pan który wygrał podając mój tytuł napisał go około godzinę po mnie. Napisałem swoją opinię o tym na co pan guru odpisał, że robiłem wielki spam ( ach ten ogrmony spam stworzony 1 komentarzem tylko jak miałem podać swoje tytuły, telepatycznie?) i on nie toleruje tego więc nie wygrałem. Tak więc jeżeli jest organizowany jakiś konkurs powinien być on oceniany obiektywnie, a nie na podstawie, rzekomego spamu tak jak w moim przypadku, czym byłem bardzo zdziwiony, ponieważ żadko się udzielam.