Pewnie dostane zaraz warn, czy bluzgi lub jakieś irytujące komentarze, że płacze, ponieważ płacze bo nie dostałem klucza, więc na wstępie powiem, że nie zależy mi na wygranej lecz o samą idee konkursu, który nie był oceniany obiektywnie.
Dla nie wtajemniczonych wyjaśnie teraz wszystko:
Pan guru, ogłosił konkurs, w którym mieliśmy wymyśleć polski tytuł nadchodzącej gry Dragon Nest. Zabrałem się więc za wymyślanie tytułów. Pierwsze co mi przyszło do głowy to " Wejście Smoka " i wydawał mi się dobry zwłaszcza, że nikt przede mną go nie napisał. Dopisałem jeszcze w tym samym komentarzu dwa inne, wiedziałem, że i tak nie zostaną wybrane, ale warto zaryzykować.
O godzinie 15 wchodze i widzę, że tytuł "Wejście Smoka" został wybrany, ale był jakiś inny nick. Myśle sobię no może nie zauważyłem, i ktoś wcześniej napisał. Postanowiłem więc przejrzeć jeszcze raz i co widzę pan który wygrał podając mój tytuł napisał go około godzinę po mnie. Napisałem swoją opinię o tym na co pan guru odpisał, że robiłem wielki spam ( ach ten ogrmony spam stworzony 1 komentarzem tylko jak miałem podać swoje tytuły, telepatycznie?) i on nie toleruje tego więc nie wygrałem. Tak więc jeżeli jest organizowany jakiś konkurs powinien być on oceniany obiektywnie, a nie na podstawie, rzekomego spamu tak jak w moim przypadku, czym byłem bardzo zdziwiony, ponieważ żadko się udzielam.