Panele (Boazerie) PCV szer. 25cm w jasnych odcieniach

Witam!

Mam pilną potrzebę zamówienia przez internet Paneli PCV o szerokości 25cm, koniecznie w jasnych odcieniach (biały z bardzo jasno niebieskim i bardzo jasno fioletowym np. w formie mozaiki). Znacie może jakiś sklep który oferuje wysyłkę m.in. do województwa pomorskiego? Albo może znaleźliście aukcje w serwisie aukcyjnym? Jest mi to niezwykle potrzebne a szukam, szukam i znaleźć nie mogę.

Pozdrawiam!

Do pomorskiego to tanio wychodzi jak kontener z chin zamowisz. Musisz popytac osob w portach.

Napisałbym Ci wy***rdalaj ale nie chcę dostać warna za wulgaryzmy, więc zamknij drzwi za sobą i opuść mury tego forum nędzny, popisać się chcący gimnazjalisto.

Poza tym, temat do zamknięcia.

Temat został zamknięty. Powód: To nie forum od paneli ,ale od gier mmo.! Obydwaj panowie po ostrzeżeniu.

Witam!

Mam pilną potrzebę zamówienia przez internet Paneli PCV o szerokości 25cm, koniecznie w jasnych odcieniach (biały z bardzo jasno niebieskim i bardzo jasno fioletowym np. w formie mozaiki). Znacie może jakiś sklep który oferuje wysyłkę m.in. do województwa pomorskiego? Albo może znaleźliście aukcje w serwisie aukcyjnym? Jest mi to niezwykle potrzebne a szukam, szukam i znaleźć nie mogę.

Pozdrawiam!