Panele fotowoltaiczne (szybki i łatwy zarobek)

Kosztow instalacji klient nie ponosi, te koszty sa juz wliczone w kwocie projektu.

Nastepne pytania proponuje napisac na email by nie robic nie potrzebnego spamu. Dodatkowo moge przeslac tabelke zaprojektowana przez BOŚ, na ktorej widac ile w ciagu 15 lat mozna zarobic.

Pozdrawiam.

Ja tutaj spamu niewidzę, i wolę tutaj zapytać bo może ktoś ma podobne pytania, a co w przypadku uszkodzenia panelu lub jego zniszczenia??

Ja tutaj spamu niewidzę, i wolę tutaj zapytać bo może ktoś ma podobne pytania, a co w przypadku uszkodzenia panelu lub jego zniszczenia??

Jak wolisz, poprostu wiecej informacji kazdy dostanie na email, bo załącznikow tutaj nie podam.

Jak juz pisalem wczesniej, jest na to gwarancja na caly okres kredytowania i jeszcze dluzej. BOŚ przedstawi 3 firmy montujace, a klient sobie wybiera, ktora mu najbardziej odpowiada.

Do końca marca, w woj. zach-pom moge przyjechac do zainteresowanych. Do reszty ludzi jedynie na telefon lub e-mail, przy wiekszej ilosci ludzi zainteresowanych moge pojechac dalej.

Wiem, ze w tych czasach przy kazdej korzystnej ofercie wszyscy doszukuja sie "haczykow", ja takze. Ale to jest naprawde dobry interes. Taka instalacja lezy na ziemi lub dachu i na nas zarabia. Jedyne smieszne zajecie to takie by odgarnac snieg jak bedzie zalegal na takich panelach, lub ewentualnie liscie na jesien jak sa w poblizu drzewa :)

Polecam i znów przypominam ze zostaly zaledwie 2 tyg. na podjecie decyzji.

warn_ico.png
Odświeża się co 72h. Warn. - crracked
Taka instalacja lezy na ziemi lub dachu i na nas zarabia

A my leżymy pod nią i pijemy piwko....

A my leżymy pod nią i pijemy piwko....

:) panele beda ulozone ponizej 3metrow wysokosci, jak sie zmiescimy to czemu nie :P

edit:

dzis dostalem informacje z wawy, ze przyjmowanie interesantow bedzie tylko do poniedzialku. Wiec zajmowac sie bede tylko osobami z woj. zach-pom.

Projekt został przedłużony do końca miesiąca - zielone światło z Wawy :)

Temat można zamknąć - ponieważ cały projekt kończy się już za kilka dni.

Jest szansa, że będzie wznowiony za kilka miesięcy, ale raczej na gorszych warunkach.

Gratuluje zdecydowanym.

http://www.moneystrategy.info/bl4ck747/

577809_505983436114619_1492091549_n.jpg

540781_505983446114618_1902571738_n.jpg

Można także napisać do mnie na pw w razie pytań. Uwaga - akcja trwa do końca marca, później dotacje nie będą juz przyznawane.

Nie dotyczy województwa wielkopolskiego.