Ja osobiście nie wiedziałem o istnieniu pani Grażyny. Oglądam to co lubię. Skoro ktoś wrzuca coś nt. swoich poglądów i ja tego nie popieram, bądź obraża mnie to, to zwyczajnie tego unikam. Teraz wy zaczynacie kręcić dramę o nic i na niczym się to skończy. Ludzie wrzucający filmiki z kilofami, siekierami itp. robili to bo byli zdopingowani przez innych. Jak w szkolę podstawowej. Zawsze jest jedna osoba której się nie lubi i się ją wyśmiewa. Rozkręcicie to do skali narodowej, pokażą to w telewizji i ograniczenia podobne do tych z ACTA wejdą szybciej w życie niż wam się wydaję.
Pani Ania znana takze jako Grazyna Zarko - Szok? Czy moze nic nadzwyczajnego?
Najżałośniejsze w tej sytuacji jest to, że połowa ludzi teraz pisze "ja przecież wiedziauem rze to podpóha i specjalnie trolowauem, jak inni debile mogli siem nie domyslic?! pszeciesz to byuo logiczne rze to nie morze byc prawda!".
Owszem, część uderzyła się w klatę i przyznała, że została zrobiona w przysłowiowego kałboja, ale dla mnie tak czy siak pozostaną prostakami i idiotami. Gardzę nimi i chętnie bym jednemu z drugim po pysku dał. Rozumiem - pośmiać się było można - starsza, trochę nieogarnięta pani robi vbloga oderwanego od polskiej, smutnej rzeczywistości o charakterze gnoju/szamba zmieszanego z psim kałem... Ale po co zaraz wyzywać od "grubych k$@ew" itd? Jestem na 100% pewien, że połowa tych cwaniaków nie miałaby odwagi jej tego powiedzieć w twarz i patrzeć, jak ona cierpi. Bo zwyczajnie nie mają jaj, potrafią tylko w internecie nawrzucać komuś z bezpiecznej odległości i zaszpanować przed kolegami. Marzę, żeby ktoś kiedyś w moim kierunku posłał podobne teksty i żeby się potem okazało, że mieszka niedaleko mnie. Wiem, to gówniarskie, ale jestem pewien, że na sam widok mnie mentalnie by się zesrał, o rzucaniu w moją stronę obelgami nie wspominając. Ot - laptopowi gangsta.
A ci goście od tego projektu mogli postarać się o lepszą charakteryzację, bo ta kobieta ma teraz przesrane pewnie.
PS: Ja NIE PODEJRZEWAŁEM nawet, że to może być ustawione. Zobaczyłem jakiś filmik, pośmiałem się i zapomniałem. Wczoraj mi moja kobieta pokazała tą akcję.
PPS: Żeby nie było, jestem nietolerancyjny, jestem homofobem etc, ale jakieś granice są. Nie mam zamiaru moralizować, bo należę raczej do grupy ostatnich ludzi, którzy powinni to czynić.
Do teraz, nie ogladalem z nia ani jednego filmiku, zaluje ;]
Jak można było uwierzyć, że to jest autentyczne? Można było mieć duże wątpliwości co do prawdziwości tych filmików.
Przyznam, że nie spodziewałem się, że jest to jakaś akcja, myślałem że ta pani sobie wrzuca filmiki, bo niektórzy tak mają że narzucają innym swoje zdanie. Proste, że było to ustawiane ale nie myślałem, że miało to coś uświadomić tylko wywołać kontrowersje w internecie. Ale nie wiem kim trzeba być, żeby tak po niej jechać. Mi jej twarz obrzydła, owszem, ale to przez to, że miało imitować to że nie umie posługiwać się kamerą. Oglądnąłem i poszedłem dalej, a niektórzy uznali to za swoje zadanie i ja wyzywali. A teraz płacz i wszyscy ją bronią.
Huh ja się o niej dzisiaj dowiedziałem o.O, na Fb mam konto - 0 znajomych tylko czytam fanpage - KamilScheiht czy jakoś tak ;d o niej fajny filmik ^^ dajcie namiary na tego dresa to teraz każdy go zatłucze ^^ a itak 3/4 na tym forum zacznie się udzielać :
TAK ABSOLUTNIE NIE MOŻNA SIĘ ZACHOWYWAĆ
NieEeEeEeEeE
Gimbusy
Coprawda również nie udzielam się ani na tym forum ani na 'polskim internecie' z powodu braku czasu, jednak ktoś wyżej napisał od ''braku jaj , gdyby nie powiedzieli tego jej w twarz na ulicy' - wybacz - facet nie ma jaj wtedy, kiedy potrafi krzwydzić innych. Facet ma jaja, gdy potrafi przyznać się do błędu i otoczyć opieką swoją rodzinę. Dopóki chłopiec (mężczyzną jeszcze wtedy go jeszcze nie można nazwać), musi udowadniać wszystkim dookoła swoją odwagę i elokwencje, dopóty jest to tylko chłopiec. Mężczyzną stajemy się dopiero kiedy to pojmiemy.
Co do samego filmiku aby nie wyszło, że spamuje bez sensu - nie słyszałem wcześniej o Pani Grażynie nic a nic, ale płaczę. Obejrzałem go chwilę temu i poprostu leci łza. Nie wiem czy to ja przegapiłem 'coś' będąc na studiach i w pracy czy poprostu nie pasuje do użytkowników internetu, ale tacy ludzie naprawdę istnieją? Naprawdę są ludzie sikający na czyjś rysunek z powodu filmiku na youtube ?
Rozumiem też, że ten cały Roj (kto to jest?) , to ten gościu bijący grube monstrum w jakiejś grze? Oczywiście, tylko wspomniał, całkowicie przypadkiem w momencie kiedy bił akurat ten rodzaj potwora, tak wyglądający? Żenada ... żenada i ponownie żenada. Cieszę się, że nie zagłębiam sięw youtube i generalnie przepraszam za spam oraz za nieobycie w pisaniu postów - ''forumowanie'' nie jest moją mocną stroną
A ja też dodam coś od siebie. Z tą Panią nie miałem praktycznie styczność, raz przypadkowo natrafiłem na nią, obejrzałem kilka min filmiku i stwierdziłem, że reszty nie ma sensu oglądać bo prowokuje Ona ludzi do hejtowania i do takich komentarzy jakie były zamieszczone w owym filmiku który wyjaśnił nam wszystko. Czytając cześć komentarzy przed wyjściem tej całej akcji miałem pewien ubaw jak ludzie potrafią jeździć po kimś czując się "bezpiecznym" i jak pod tymi filmikami pojawiał się prawdziwy przejaw hamstwa i najgorszego marginesu społecznego...
Roja możemy zostawić w spokoju bo on zrobił to dość żartobliwie a wydaje mi się, że twórcy tego projekty dali go specjalnie, żeby pokazać, iż nawet tak sławni ludzie youtub'a i obcujący z nim na co dzień, dali się na to nabrać i przejawili sobą agresję mimo, że sami nie chcą jej przyjmować na siebie.
Powiem tak, gimbusiarnia tego nie pamięta ale kiedyś internet był piękny, większość ludzi odnosiła się do siebie z szacunkiem mimo, że nikt nie wiedział kto siedzi po drugiej stronie, wiadome, zdarzały się kwiatki ale oni wtedy stanowili 10% społeczeństwa internautów a nie jak dzisiaj większość. Po prostu internet przejęła gimbusiarnia która myśl, że jak coś powie jakiś wulgaryzm to wzbudzi szacunek innych a przykładem nie musi być nawet internet a to co się dzieje teraz w polskich gimnazjach... wstyd i nic więcej ( nie mówię tu o wszystkich ale o większości ). Za moich czasów w gimnazjum nie było się świętym ale nie odnosiło się do kogoś mówiąc co drugie słowo na "K" i robiło się jaja ale nie w stylu zakładania wiadra nauczycielowi na głowie, kiedyś do nauczyciela się miało szacunek a nie daj Boże coś poważniejszego się na lekcji przeskrobało i rodzice się dowiedzieli to nie dość, że od nauczyciela oberwało po uszach to jeszcze od rodziców w domu pasem i respekt był. Ja jestem za wróceniem poboru do wojska i służby minimum rok, wtedy by się nauczyli co to szacunek i respekt..
Ogólnie rzecz biorąc my na to nie mamy wpływu, nic z tym nie zrobimy, internet schodzi na psy i będzie coraz gorzej ( oczywiście są miejsca gdzie jest zachowana kultura ) ale jest ich coraz mniej. Współczuję tej Pani bo naprawdę ona nie była świadoma tego co się będzie później działo ona nie obcuje z internetem i nie wie co tam się dzieje. Mam nadzieję nadzieje, że Ona szybko wróci do siebie, bo to jest naprawdę trauma po takich filmikach... Myślę ze nawet jak kilka osób p tym projekcie zmieniło by swoje podejście na youtubie jak i ogólnie w internecie, to już będzie jakiś sukces.
PS. przepraszam za błędy stylistyczne, jestem po kilku piwach
Problem tkwi w braku tolerancji dla poglądów innych,niż te które wyznaje dany hejter.Tłumaczenie hejtowałem bo nie wiedziałem ze to podpucha jest głupie i totalnie bezmyślne.Takie przepraszam to sorry ale powini niektórzy zatrzymać dla siebie.
Szczerze? Dziś dopiero dowiedziałem sie o istnieniu pani Grażyny i o tym projekcie. Jakoś nie zdarzało mi sie ostatnio wchodzić na YT z innego powodu, niż sprawdzić jakiego wykonawcy jest dana piosenka. Ale mimo wszystko szkoda mi tej kobiety. Nie wiem czy bym sie udzielił w komentarzach i chyba wole nie wiedzieć. Chociaż moja natura nie pozwala na jakikolwiek hejt, musiałbym być nieźle zdenerwowany na tą osobę i musiałbym mieć wyjątkowo zły dzień by ma osoba zaczęła hejtować... Tak na prawdę wątpie, czy bym ogarnął czy to jest udawane, ale mimo wszystko coś by mi nie pasowało, powody dlaczego były wymieniane już wcześniej przez jakiegoś użytkownika i chwała mu za to bo nie chce mi sie wypisywać. Dobra napisałem coś nie potrzebnego, ale po części chciałbym już przeprosić za samą myśl, że to skomentowałem w sposób hejtujący.
PS: Ja na prawdę nie rozumiem ludzi, którzy ze względu na pare głupich filmików na YT, sikają na "rysunek" przedstawiający osobę, która im sie nie spodobała albo grożą jej siekierą, motyką, kilofem czy innym ustrojstwem. To jest wręcz straszne, ta pani musi być na prawdę odważna. Mam nadzieję, że szybko wróci do siebie.
Teraz internet składa się na wakacje dla niej
Mam pytanie: lubicie budyń czekoladowy?.
A kto to tototo pani Ania/Grażyna?
Nawet jeśli by to zgłośli na policje to i tak nic by to nie dało, bo większość to są neokidy(10-14) + drechy. Z drechami można by powalczyć, lecz reszcie to i tak by nic nie zrobiło.
Sam nic o tym nie wiedziałem, no ale jak autor posta napisał głupich ludzi nie zabraknie.
Takie poważne wywody, na takim portalu ? XD
Na każdym forum to samo, jak macie jakieś problemu z określeniem samego siebie, to zapraszam w niedziele do kościoła, bo tu to trochę mało poważnie wygląda, szczególnie jak się czyta większość komentarzy pod newsami.
Hej hej! Spokojnie! Nie jest to temat pokroju " patrzcie jakie smieszne!11!1". Pewnie kazdy z was juz wie o co chodzi . Kazdy z was widzial Grazyne Zarko, ale raczej nikt nie wiedzial co naprawde stoi za pobozna pania wrzucajaca "trollowe" filmiki na serwis zwany youtube. Bylem istnie przekonany, NAPRAWDE bylem PEWIEN, ze kazdy zalapie, iz jest to taka mini-prowokacja. Mylilem sie. I to jak :
[media=]
Nienawisc w internecie, zjawisko nam znane, raczej powszechne. Ale czy ktorykolwiek z was spodziewal sie, ze zajdzie to az tak daleko? Czy naprawde anonimowosc w internecie tak napedza tych wszystkich tepakow? Przyznam sie, ze mimo tego, iz zawsze bylem zdania iz glupich nie brakuje, to ten film mnie poprostu zmiazdzyl ( nawet nie tyle co film lecz projekt ). Powiedzcie mi szczerze, ktorys z was wypisywal takie komentarze pod jej filmami? Jezeli tak to dlaczego, po co? Na dodatek kompletnie rozbroil mnie fakt obecnosci niejakiego Roja na danym materiale (rozbroil - nie mylic z zadziwil!). Nie zdziwilo mnie to ani troche, ale strasznie przybilo. Pomyslcie ile taki guru tych wszystkich mlodziakow narobil szkod napuszczajac to cala swoja "armie" na te kobiete (co prawda przeprosil ale to i tak nie wiele zmienia..). A co wy o tym sadzicie? Mam nadzieje, ze nie bedziecie specjalnie oburzeni o tresc tematu, no wkoncu to Hydepark. Chce poprostu znac opinie innych.
Dzieki i pozdrawiam,
Ark.