Pani Ania znana takze jako Grazyna Zarko - Szok? Czy moze nic nadzwyczajnego?

Hej hej! Spokojnie! Nie jest to temat pokroju " patrzcie jakie smieszne!11!1". Pewnie kazdy z was juz wie o co chodzi :). Kazdy z was widzial Grazyne Zarko, ale raczej nikt nie wiedzial co naprawde stoi za pobozna pania wrzucajaca "trollowe" filmiki na serwis zwany youtube. Bylem istnie przekonany, NAPRAWDE bylem PEWIEN, ze kazdy zalapie, iz jest to taka mini-prowokacja. Mylilem sie. I to jak :

[media=]

Nienawisc w internecie, zjawisko nam znane, raczej powszechne. Ale czy ktorykolwiek z was spodziewal sie, ze zajdzie to az tak daleko? Czy naprawde anonimowosc w internecie tak napedza tych wszystkich tepakow? Przyznam sie, ze mimo tego, iz zawsze bylem zdania iz glupich nie brakuje, to ten film mnie poprostu zmiazdzyl ( nawet nie tyle co film lecz projekt ). Powiedzcie mi szczerze, ktorys z was wypisywal takie komentarze pod jej filmami? Jezeli tak to dlaczego, po co? Na dodatek kompletnie rozbroil mnie fakt obecnosci niejakiego Roja na danym materiale (rozbroil - nie mylic z zadziwil!). Nie zdziwilo mnie to ani troche, ale strasznie przybilo. Pomyslcie ile taki guru tych wszystkich mlodziakow narobil szkod napuszczajac to cala swoja "armie" na te kobiete (co prawda przeprosil ale to i tak nie wiele zmienia..). A co wy o tym sadzicie? Mam nadzieje, ze nie bedziecie specjalnie oburzeni o tresc tematu, no wkoncu to Hydepark. Chce poprostu znac opinie innych.

Dzieki i pozdrawiam,

Ark.

Bardzo dobry projekt. Bardzo dziękuję tym ludziom za to że są i robią takie rzeczy.

Ważne jest uświadamiać tym kretynom że nie wolno wyzywać drugiego człowieka i niszczyć , nie znając go na prawdę. Nie od tego jest ta wolność słowa aby poniżać innych ludzi, a zwłaszcza tych których nie znamy.

Żałosne jest że aż tyle osób padło ofiarą własnej głupoty.

#down

Chyba każdego kto jest na tyle głupi by wyzywać kogoś kogo tak na prawdę nie zna.

LuL myślałem , że ona naprawde jest taka "dzwina" aż zadziwł mnie ten film , lecz można było się tego domyślić bynajmniej ja się tego nie domyślałem wielkie ździwienie wręcz OGROMNE :) Każdego można tak oszukać ...

Ja nie rozumiem ludzi którzy obrażali tą panią Grażynę, jak można obnażać inną osobę najgorszymi pojazdami jakie istnieją, teraz afera jest o 13 letnie dziecko które rzuciło taki komentarz że jego cały kanał jest zjechany na amen, a kilka dni wcześniej przyłączali się razem do niego. Zanim pomysleć dwa razy ludzie nie myślą i piszą komentarze pod filmami, teraz chce zobaczyć ich mordy jak słyszą i oglądają samych siebie w tym filmiku. Znając życie za kilka godzin każdy zrobi nowy filmik przepraszając i tłumacząc się że nie wiedzieli że to jest fake, tłumacząc i przepraszając typu "Ja nie wiedziałem, przepraszam". Sam rojo 20 minut po wystawieniu filmiku o Grażynce zrobił filmik jak przepraszał tą panią tak czule, że prawie się popłakał, patrząc na niego widać było szklanki w oczach. Ja współczuje tej aktorce, po takich filmikach i wyzwiskach trudno spać po nocach, a co dopiero wyjść na dwór. Psychika takiego człowieka pogarsza się z każdej minuty. Kilka dni temu pół Polski w tym 80% gimnazjalistów obrażało panią Grażynkę bez skrupułów, a w tej chwili CI SAMI przepraszają ją z miejsca w innych filmikach. Paranoja polskiego internetu i bezmyślność ludzka. Dobry projekt, który miał ukazywać zachowanie ludzi w internecie i działania człowieka na słowa z którymi się nie zgadzają. Pani Barbara z klatki B, myślicie sobie spoko pani, która gada do rzeczy i lubi młodzież. Fałsz może i lubi, ale co z tego jeżeli to jest wszystko reżyserowane. Przykład? Wpisać w Google "Barbara Kwarc". Nawet w tym filmiku był ten sam koleś, który współpracuje z Panią Barbarą.

Każdy ma swoich fanów i antyfanów... ale kim są osoby pokazane w filmie? Dla mnie to podchodzi pod obsesję, lub nawet "nowy trend" jak np. "CHWDP" (przepraszam ale nie wieżę, że aż tyle gówniarzy ma "problemy z policją"... Kiedyś był rzut na np. pokemony, a teraz na to, co jest żałosne)

Jak komuś się owy kanał nie podoba, to czemu nie może normalnie po ludzku napisać "Nie podoba mi się, BO....", "Nie masz racji, BO..." i uzasadnić dobrymi argumentami. Wyzywanie od słów które są w filmie, raczej nic ciekawego nie przyniesie, ani żaden to sensowny komentarz. Dlaczego w tych czasach poziom konwersacji i erystyki jest taki niski?

Zauważcie też, że wszyscy którzy zrobili nagonkę na "Grażynę Żarko" to gówniarze z gimnazjum czy wczesnego liceum. I ten typ pod koniec... który każe się owej Pani zamknąć, bo to jest żałosne... a sam wypowiadając to jedno zdanie, zmieścił tam z kilkadziesiąt "k**w" ...

To i tak nie pobije tego kolesia (sory, ale zapomniałem jak mu tam), który zachowywał się "dziwnie", a potem okazało sie po prostu, że udawał osobę autystyczną, to jest dla mnie Nr. 1, ale Grażynka tez dobra. Chyba każdy domyślał sie, że coś za tym stoi :D

Szkoda mi ludzi, którzy są tak ograniczeni. W sumie "to takie polskie". I też byłem zdziwiony, że Rojo dołączył do tej rzeszy hejterów. Ale czego się spodziewać od zacofanego i nietolerancyjnego społeczeństwa. Widziałem pierwszy filmik "Grażyny", obejrzałem i pomyślałem, że ta kobieta narobi sobie tylko problemów wrzucając takie materiały. Jak widać nie myliłem się, pełno dzieci, a nawet dorosłych wrzuciło odpowiedzi tak na prawdę ośmieszając się. Posłuchajcie dresa w lesie... co drugie słowo ku^wa i taki jest z tego dumny. Dobrze, że taki projekt powstał, może półgłówki czegoś się nauczą.

Aha, teraz każdy będzie się wypierało jako, że on wcale nie wyzywał, nie obrażał itp, a niektórzy to kur** takie cwaniaczki, że wszędzie będą wypierali się, że filmików nie kręcili z wyzwiskami ! Ehhh

Jednak moje zainteresowanie teoriami spiskowymi wygrało, dobrze myślałem, że to normalny fejk, ale nie sądziłem, że to celowy projekt. Wystarczyło pomyśleć, kto ją kameruje, kto wycina i składa jej te filmiki i kto daje na YT. Jako aktorka była naprawdę śmieszna, ale głupota ludzi nie zna granic. To jest kolejny dowód na to, że ludzie prawdy od fikcjii nie potrafią odróżnić. Mamy ogłupione społeczeństwo, taka niestety prawda, ociemiome.

Prawdę mówiąc, pierwszy filmik który obejrzałem sam pomyślałem: "co za idiotka", jednak po drugim już do mnie to dotarło, że musi to być ustawione.

Jednak moje zainteresowanie teoriami spiskowymi wygrało, dobrze myślałem, że to normalny fejk, ale nie sądziłem, że to celowy projekt.

Nie wiem co ma zainteresowanie teoriami spiskowymi do tego. No chyba każdy kto używa choć części mózgu się domyślił, że to fake, a ci bardziej rozgarnięci że to celowy projekt, tak samo jak ten klocucha.

Po prostu wiedziałem, że to wszystko to jedna wielka ściema :D Projekt jak najbardziej ciekawy i pokazujący ilu debili i bez mózgów siedzi za niewidzialną ścianą jaką jest internet myślących, że mogą wszystko. Tylko szkoda tej kobiety. Jak już ktoś pisał, Ona ma teraz przerąbane i to srogo. Ci najwięksi "koksi", po obejrzeniu tego filmu będą na nią wściekli, bo zrobiła(zrobili) z nich idiotów, ale cóz są ludzie i parapety. Panowie którzy wymyślili cały projekt powinni przewidzieć taką sytuacje.

Nie wiem co ma zainteresowanie teoriami spiskowymi do tego. No chyba każdy kto używa choć części mózgu się domyślił, że to fake, a ci bardziej rozgarnięci że to celowy projekt, tak samo jak ten klocucha.

A to, że dzięki nim mam bardziej otwarty umysł i wiem, że "nic nie jest takie, na co się wydaje". Łatwiej jest mi poznać kto kłamie i co jest oszustwem. jednak nie zawsze niestety ;(

Te wszystkie roja, rocki, grażynki i inne pierdoły.....jestem ZA wprowadzeniem cenzury internetu, ACTA i co tam jeszcze można. Internet jest wykorzystywany w zły sposób...zbyt dużo osób postrzega go jako formę zarobku...szczególnie ten youtube, na którym zrobił się syf - szczególnie od minecrafta na któym dzieci biją drobniaki. Dać ludziom zbyt duży dostęp do świata to sami się pokaleczą a inne trolle karmią się takimi "projektami" i ot macie komentarze. W sumie ta pani grażyna sama ostro prowokuje i jest więcej takich osób, więc nie mozna się spodziewać akceptacji i zrozumienia takich działań

Aha, teraz każdy będzie się wypierało jako, że on wcale nie wyzywał, nie obrażał itp, a niektórzy to kur** takie cwaniaczki, że wszędzie będą wypierali się, że filmików nie kręcili z wyzwiskami ! Ehhh

No kolego, rozbawiłeś mnie! :)

Nienawiść w internecie nie istnieje.A hejterzy to tylko wymysł np.Rocka i Roja którzy zasłaniają się hejterami przed krytyką swoich filmów.

Nienawiść w internecie nie istnieje.A hejterzy to tylko wymysł np.Rocka i Roja którzy zasłaniają się hejterami przed krytyką swoich filmów.

Nieeeee wcale, wyzywanie nieznanych sobie ludzi od k*rw, chu*ow i cw*li to przeciez konstruktywna krytyka. Nawet na tym forum i na główne można zobaczyc wyzywanie się bez powodu więc co ty za głupoty pieprzysz. Rock akurat banuje jak leci za każdą krytykę, z tym się zgadzam. Za to Roja skrytykowałem i bana nie wyłapałem, a nawet mi na niego odpowiedział :D

Nieeeee wcale, wyzywanie nieznanych sobie ludzi od k*rw, chu*ow i cw*li to przeciez konstruktywna krytyka. Nawet na tym forum i na główne można zobaczyc wyzywanie się bez powodu więc co ty za głupoty pieprzysz. Rock akurat banuje jak leci za każdą krytykę, z tym się zgadzam. Za to Roja skrytykowałem i bana nie wyłapałem, a nawet mi na niego odpowiedział
Niektórzy tej krytyki nie umieją wyrazić kulturalnie :)
Niektórzy tej krytyki nie umieją wyrazić kulturalnie

I właśnie to nazywa się powszechnie hejtem :D

Każdy ją atakował ale z niewiedzą (także ja) więc teraz mi bardzo przykro :( . Ale żal mi, także Roja on także ją zhejtował i do tego posługując sie grą, które własnie powinny dzielić, a nie rozdzielać . Smutne.!

Również dodałem kiedyś posta pod jej filmem i troche mi głupio bo w sumie przeze mnie również zaczeła płakać :< Co do Roja on jej w sumie nie shejtował tylko grał w gre i o niej akurat wspomniał, to miało być raczej tylko humorystyczne. Najbardziej mnie denerwują te imbecyle z kilofami, jakimiś siekierami i ten dresik co co drugie słowo u niego to "k**wa". W sumie takich to sam bym sie przestraszył jak by mi zaczeli grozić kilofami jakimiś, nie dziwie się że to przerwali bo to mogło dla niej źle sie skonczyć. Ludzie już chyba mylą sobie świat realny z grami bo dziś u ROJA (przyznaje że go oglądam bo fajnie jakoś to przedstawia) pod przeprosinami widniał komentarz coś w stylu że "Czy jak byś zabił kogoś w BF3 to też byś go przepraszał w oddzielnym filmiku". No nie wiem dla mnie to już matrix w mózgu jest. Ale dobre jest to że ludzie umieją przeprosić - przynajmniej ci normalni , ja również dodałem komentarz z przeprosinami, jednak jakoś nie licze na to od tych cwaniaczków co grozili jej "pobiciami"? Fajna jest też inicjatywa zbierania kasy na jej wakacje żeby odpoczeła spodobało mi się to i też dorzuciłem pare groszy, zachęcam także do tego ;)

Była odważna że udostępniła swoją twarz na yt może z nie wiedzy że może sie to stać ale jednak nie bała się i dla niej szacun za to. pozdrawiam