Hej hej! Spokojnie! Nie jest to temat pokroju " patrzcie jakie smieszne!11!1". Pewnie kazdy z was juz wie o co chodzi . Kazdy z was widzial Grazyne Zarko, ale raczej nikt nie wiedzial co naprawde stoi za pobozna pania wrzucajaca "trollowe" filmiki na serwis zwany youtube. Bylem istnie przekonany, NAPRAWDE bylem PEWIEN, ze kazdy zalapie, iz jest to taka mini-prowokacja. Mylilem sie. I to jak :
[media=]
Nienawisc w internecie, zjawisko nam znane, raczej powszechne. Ale czy ktorykolwiek z was spodziewal sie, ze zajdzie to az tak daleko? Czy naprawde anonimowosc w internecie tak napedza tych wszystkich tepakow? Przyznam sie, ze mimo tego, iz zawsze bylem zdania iz glupich nie brakuje, to ten film mnie poprostu zmiazdzyl ( nawet nie tyle co film lecz projekt ). Powiedzcie mi szczerze, ktorys z was wypisywal takie komentarze pod jej filmami? Jezeli tak to dlaczego, po co? Na dodatek kompletnie rozbroil mnie fakt obecnosci niejakiego Roja na danym materiale (rozbroil - nie mylic z zadziwil!). Nie zdziwilo mnie to ani troche, ale strasznie przybilo. Pomyslcie ile taki guru tych wszystkich mlodziakow narobil szkod napuszczajac to cala swoja "armie" na te kobiete (co prawda przeprosil ale to i tak nie wiele zmienia..). A co wy o tym sadzicie? Mam nadzieje, ze nie bedziecie specjalnie oburzeni o tresc tematu, no wkoncu to Hydepark. Chce poprostu znac opinie innych.
Dzieki i pozdrawiam,
Ark.