Po pierwsze siee
i happy new year!!
A teraz do tematu... Temat Kozaka odnosnie promocji prywatnego servera... temat zostal usuniety... ok... whatever
Chce poruszyc pewna kwestie fanatykow walczacych z piractwem...
Zacznijmy od czegos prostego.... 3 litery.... MP3
Kazdy szanujacy sie fan muzyki posiada na swoim komputerze muzyke... jak on to robi... skoro pliki Audio nie sa zgrywalne.. a szczegolnie z orginalnych plytek... TAK JEST MP3. Jestem pewien ze praktycznie kazdy osobnik na forum ktory interesuje sie muzyka ma na swoim dysku pliki muzyczne MP3... i teraz tak... czy to jest legalne?? Bo z tego co ja wiem MP3 jest plikiem do sciagniecia.. przesluchania i natychmiastowego usuniecia owego pliku z dysku... Widzialem posty ludzi ktorzy nie trawia piractwa a chcalili sie ze maja 15GB muzy na dysku... Oczywiscie wy se to mozecie nazywac jak chcecie.. ze to sa pierogi... albo ze babcia wam dala za dobre sprawowanie w szkole... luuz. Ale jak wladnie wam pan w niebieskim(szarym) uniformie(praktycznie 1% szans na to
) nie bedzie was pytal jak dobra macie babcie... Poprostu was powina a wasz PieC bedzie szedl do analizy.
A teraz Oprogramowanie.... ostatnio czytalem ankiete ze tylko co 3 polak posiada legalne oprogramowanie czyli wychodzi na to ze tylko 1/3 forumowiczow ma w pelni/czesciowo legalne oprogramowanie(Windows, Office, Antyvirusy, Firewalle, Programy pomocnicze) A reszta... coz.. lepiej nie mowic ![;)]()
A teraz gwozdz do trumny co nie ktorych fanatykow "stop piractwu" ![:D]()
http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php?s...entry9121
teraz mozecie popelnic sepuku, harakiri co tylko chcecie ![:D]()
Po co zrobilem ten temat... Byscie sie ogarneli i dali spokój. Temat jest walkowany na swiecie od lat... I póki prawo JASNO nie sprecyzuje co jest czym... musicie to przebolec ![:)]()
//Spawn - ja wróciłem, możecie się zacząć bać [chodzi mi o orty]
- Mr. Hania