Panzar vs SMITE

Przechodząc do sedna sprawy: czym jest Panzar ?

W jakiej jest teraz fazie testów, i czy w ogóle jest w jakiejś ? Kiedy miała miejsce OB i CB ? Na czym ogólnie polega gra ? Jak jest z klimatem i ogólnym gameplayem w grze (czy fajny system walk, map, skilli, animacje itp.)? Czy twórcy zajmują się tytułem jak należy (wydawane poprawki, patche/dodatki, antyhacki itp.) Czy gra ma szanse na wybicie się w e-sporcie? I jak z systemem kont (rankingowe gry, mmry czy jak?).

I najważniejsze: Jak ma się Panzar do SMITE ? Czy ma szanse go pobić albo czy jest lepszy (pod jakimi względami) ?

Dzięki za odpowiedzi i pomoc w ogarnięciu tematu, jeszcze przed tym jak zacznę przygodę z Panzar.

Panzar dobrze się trzyma. Ale co do porównania go do SMITE wręcz mija się z celem. Gdyż SMITE to MOBA a Panzar najzwyklejsza siepanka coś ala Gunz bądź inne gry podobne do gunza. Na początku wybierasz jedną profesję którą expisz i kupujesz jej nowy ekwipunek itp. (czyli standardowy rozwój swojej postaci) Istnieje też drzewko ze skillami. Czyli wszystko to co posiada zwykłe MMO. Jednak po dłuższej rozgrywce zobaczysz, że temu produktowi brakuje tego czegoś aby móc grać dalej.

Czyli coś jak ten Warhammer Wrath of Heroes. Dzięki za info.

Mam nadzieję, że sam silnik CryEngine 3 to nie jedyna mocna strona tej sieciówki. Ale póki co nie zniechęcam się i niedługo może sam dopiszę jak mi poszło z tym tytułem.

Sorry, ale zupełnie zapomniałem o mojej obietnicy. Panzar jest strasznie kiepski i wywaliłem go po godzinie gry. To jest właściwie to samo co Warhammer WoH, nie licząc grafiki, którą Panzar ma lepszą. Ale fakt fakte, zmuła na całego i nie warto tego brać nawet dla ciekawości, trust me

Woh byl lepszy od panzara nie bylo w nim p2w i nawet przyjemnie sie gralo

Panzar ! xdd

warn_ico.png
Rozbudowujemy wypowiedzi. Spam ~ NS

Przechodząc do sedna sprawy: czym jest Panzar ?

W jakiej jest teraz fazie testów, i czy w ogóle jest w jakiejś ? Kiedy miała miejsce OB i CB ? Na czym ogólnie polega gra ? Jak jest z klimatem i ogólnym gameplayem w grze (czy fajny system walk, map, skilli, animacje itp.)? Czy twórcy zajmują się tytułem jak należy (wydawane poprawki, patche/dodatki, antyhacki itp.) Czy gra ma szanse na wybicie się w e-sporcie? I jak z systemem kont (rankingowe gry, mmry czy jak?).

I najważniejsze: Jak ma się Panzar do SMITE ? Czy ma szanse go pobić albo czy jest lepszy (pod jakimi względami) ?

Dzięki za odpowiedzi i pomoc w ogarnięciu tematu, jeszcze przed tym jak zacznę przygodę z Panzar.