Panzar

Witam czy ktoś jeszcze gra w Panzar?

Olej, lepiej poczekaj na Paragona za tydzien

Po pierwsze Paragon to SF a Panzar to fantasy więc taki Paragon mnie nie interesuje! Po drugie jak zamierzasz pisać nie na temat to sobie oszczędź czasu -_-

@up

Nie wiem o co ci chodzi skoro odpowiedział na twoje pytanie...

Pustki od jakis 5 miesiecy

Wybacz skrót myślowy, rozwinę temat.

Również swego czasu intrygował mnie Panzar i pograłem i poczytałem trochę, więc coś tam wiem (być może nie są to do końca aktualne informacje, bo grę skreśliłem z celownika już parę miechów temu, ale już wtedy gra była na równi pochyłej)

Tak więc, ze względu na ciągłe problemy z balanse postaci, paczami które według graczy szły w złą stronę, gra ma co raz to mniej fanów. Sama gra wygląda lepiej na filmikach niż w rzeczywistości, gdyż frajdy nie odnotowałem z niej zbyt dużej. Musisz odpowiedzieć sobie czy bardziej zależy Ci ma realmie gry, czy na typie rozgrywki.

Z tego co widzę, Paragon posiada też postacie podchodzące pod fantasy (Iggy&Scorch, Sevarog), więc być może powinieneś dać grze szansę :)

Ogólnie również jestem fanem fantasy, ale nie mogę znaleźć żadnej produkcji, która by mnie zauroczyła, tak jak Warhammer Online swego czasu :(

Witam czy ktoś jeszcze gra w Panzar?