Paragon - problem

paragon.thumb.png.2cd8224f23ae63eeda5255

Witam wszystkich serdecznie !

Otóż dziś pobrałem Paragon, zainstalowałem i chciałem uruchomić "Epic Games Launcher" i wyskoczył mi taki błąd. Ktoś wiec co z tym zrobić?

Gra wyszła wczoraj a Ty pytasz o rzeczy na które mogą Ci odpisać tylko osoby z centrum pomocy technicznej Epic Games... wyślij im crash report i tyle tutaj Ci nikt nie pomoże . A dodam jeszcze ,że warto zobaczyć ich forum gdyż Paragon na wielu kompach po prostu kraszuje (Unreal Engine Has Stopped Working) bo obsługuje TYLKO i wyłacznie systemy x64 oraz gdzieś wyczytałam iż wiele kart graficznym ma z nim problem (czytaj Unreal Engine Has Stopped Working)+ prawdopodobnie nie współgra z Windowsem 10 ''ktoś kwiczał na forum Epic o tym'' . Tak więc kieruj swoje tematy i zażalenia co do ich plików tam .

Współgra z 10 bo sam używam :) Ale popieram wyślij sprawę do supportu i pamiętaj żeby najpierw zaktualizować wszystkie stery

Co pierwsze zrobiłem to napisałem do supportu w ten sam dzień kiedy można było pobierać gierkę. Mam nadzieję że nie będę tylko czekać tydzień na odp. dlatego napisałem tu.

Na windowsie 10 chodzi spokojnie. Masz system 32bitowy? Może dlatego, ja mam 64 i działa normalnie

Windows 7 64bitowy

miałem dzisiaj to samo, kliknąłem nie i odpaliłem jeszcze raz i weszło

mam podobnie bo za pierwszym razem nic się nie dzieje a za drugim wyskakuje mi błąd wyżej

paragon.thumb.png.2cd8224f23ae63eeda5255

Witam wszystkich serdecznie !

Otóż dziś pobrałem Paragon, zainstalowałem i chciałem uruchomić "Epic Games Launcher" i wyskoczył mi taki błąd. Ktoś wiec co z tym zrobić?