Jak w temacie, szukam ludzi do wspólnej gry w Paragon, wymagam TS3, mózg, i chęć bycia lepszym.
TS: bald.ml
Mój nick to Miszu
Jak w temacie, szukam ludzi do wspólnej gry w Paragon, wymagam TS3, mózg, i chęć bycia lepszym.
Mój nick to Miszu
Grałem z tym panem. Polecam o/
Grę ogarnia i naucza, ale ile też można tłumaczyć to kolejnemu czym jest "Żniwiarka" i jak to się obsługuje. Polecam poczytać, albo nauczyć się z autopsji co to jest i z czym to się je, ponieważ tłumaczenie tego kolejny i kolejny raz na prawdę irytuje.
Misz, nagraj forme audio
Jeśli nie przeszkadza Ci "niańczenie nooba" to z chęcią pogram z Tobą ;p Właśnie ściągam Paragona i zamierzam spróbować w nim swoich sił ;p
ja też chętnie pogram grałem już chwilę i wiem co to żniwiarka
Mamy ekipe 4 osob i gramy na Discordzie. Poziom ogarniecia? Chyba dobry. Wygralismy potyczke 3 vs 5, dramaturgia była ale win ^^ ( czemu 3? 2 graczy quitneło ). Własnie 4 zawodnik przed momentem do nas dołaczyl
@DyingLight podaj Discorda.
Gram Khaimera na jungli.
Dla tych którzy chcieliby pograć, mój nick Oynoki.
Jeśli kiedyś mógłbym z wami pograć, to chętnie się przyłączę Osobiście Khaimera na jungli, ale gram dopiero parę godzin więc wszystko się może zmienić
Nick: Wedare
Chetnie zagram ogarniam juz gre oraz mam doswiadczenie z innych mob. Posiadam mikro i chetnie pogadam na jakims chacie. Wymagam chociaz troche ogarniecia i mutacji. Nick: Rambs
Chętnych do gry zapraszam na pw po zaproszenie do discorda
Witam
poprosiłbym o zaproszenie do tego Discorda, tylko że nie będę grał w tego Paragona tak non-stop, tylko tak parę rozgrywek dziennie dla rozluźnienia. Mam nadzieję że nie macie wymogów, żeby być dostępnym w Paragonie All-the-time?
Piszę tutaj, ponieważ kiedy chcę wysłać do ciebie PW, to wyświetla mi się błąd :/
Miałem pełną pocztę Zaproszenie poszło
Też chętnie dołączę, mam dość grania z randomami
Ktoś gra w tego Paragona ? Widzę, ze dużo osob się wypowiedzialo w tym temacie ale nikt nie gra Czy gdzieś zle trafiłem ? Fajnie byłoby złożyć jakąś ekipę.
jak ktos chce pograc to zapraszam na ts mmorpg.org.pl pokój inferno, hasło wrota
Również gram kilka meczy dziennie po pracy z bratem ciotecznym. Zazwyczaj zaczynamy około 17 ale ścisłych godzin nie mamy. Sami jesteśmy nowi i gramy dopiero od open bety. Doświadczenie z innych mob mamy. Jeśli ktoś szukałby towarzystwa bez spiny i z chęcią doskonalenia swojej gry z innymi "noobkami" to wbijajcie Dzisiaj będziemy grac od 18.
Łapcie adres discord Net War: https://discord.gg/NXK7B
Pierwsze mecze za Nami Ogolnie przewinęło się 10 osób wiec było z kim grac
Jutro około 17 pewnie zaczynamy.
Mój nick to Miszu