Pare osób do PoE

Cześć ja i mój znajomy mamy zamiar zacząć grać w Path of Exile od zera, znamy juz troche gre, ale wiadome, we dwójke się nie chce zbytnio :v Jest ktoś chętny do wspólnej gry? Zapraszamy! Najważniejsze jest to aby osoba miała mikro, chęć do gry i dużo wolnego czasu, mutacja mile widziana :D

Ja byłbym chętny aczkolwiek z czasem u mnie różnie. Więc możesz podesłać jakieś namiary na pw.

wysłałem Ci pw z moim skypem na którym możemy się zgadać

Hej! zapraszam wszystkich na serwer Torment :) Mam gildię (Necroslaughter), świeżutką, nową o charakterze bardzo luźnym, nieco casualowym, tak by sie przyjemnie grało, trade'owała i clearowało wspolnie run'y. Jesli jestesci chetni to zapraszam, napiszcie do mnie w grze - moj nick Rottengeist. Chętnie pomogę w wolnej chwili :)

z wielką chęcią :D właśnie będe zakładał postac

Cześć ja i mój znajomy mamy zamiar zacząć grać w Path of Exile od zera, znamy juz troche gre, ale wiadome, we dwójke się nie chce zbytnio :v Jest ktoś chętny do wspólnej gry? Zapraszamy! Najważniejsze jest to aby osoba miała mikro, chęć do gry i dużo wolnego czasu, mutacja mile widziana :D