Pare pytań co do gry

Witam zdążyłem już nabić 18 lvl rangerem ale zacząłem grać od nowa u asmodianów (będę magiem wojennym czy jak mu tam) mam z 7 lvl ale to nie ważne. Mam pytanie czy całe życie będzie tyle questów? Zero swobody normalnie, chodzi mi o to że z 3/4 levela na questach reszte doleveluje. Bo nie lubie jak jestem tak prowadzony za rączke i to troche nudne lazic tam i z powrotem i robic caly czas questy. Może wiadomo kiedy się skończy taki napływ questów? Wiem że na 10 ich masa przybywa. Tak zebym mial z 2-3 max do wykonania. I na którym będzie jakaś fajna instancja? Są one ciekawe czy tylko mam wyczyścić grotę z mobów i bosa ( mam na myśli dźwignie i inne mechanizmy).

1. Do max lvl'a będziesz miał masę questów.

2. Co jakiś czas jest 1osobowa instancja i na 35lvl jest chyba Flame Temple, o ile się nie mylę. Instancje i lvl'e na nie możesz sprawdzić w grze.

1. A kto Ci każe robić te wszystkie questy? Porób questy na 25(4-5) na abyss i tam masz dobry exp + pk. PRzecież możesz samemu eksplorować świat Aiona i expić tam gdzie Ci się spodoba.

2.To co up, instancje możesz sprawdzić jak otworzysz mapę.

Co do szybszego expa, to wybieraj się na instancje juz od samego początku. Warto czyścić całe instancje z mobów bo dają one nieporównywalnie dużo więcej expa niż zwykłe moby w otwartym świecie. Po przejsciu pierwszej instancji solo i wykonaniu jej questów, dostaniesz około półtorej lvl'a.

Chodzi mi o to żeby się skończyło to że zrobie 5/10 questów i level i dochodzi kolejne 10 i mam w sumie ich 15. Ja lubie wszystkie questy robić. A i żebym mógł instancje robić dla przyjemności a nie że wbije za dużo leveli i mam mase questów. Fajnie by bylo ze od ktoregos levelu mam z 5 questów troche levelu musze dobic w instancjach albo na dziennych (dziennych i powtarzajacych sie nie robie).

Witam zdążyłem już nabić 18 lvl rangerem ale zacząłem grać od nowa u asmodianów (będę magiem wojennym czy jak mu tam) mam z 7 lvl ale to nie ważne. Mam pytanie czy całe życie będzie tyle questów? Zero swobody normalnie, chodzi mi o to że z 3/4 levela na questach reszte doleveluje. Bo nie lubie jak jestem tak prowadzony za rączke i to troche nudne lazic tam i z powrotem i robic caly czas questy. Może wiadomo kiedy się skończy taki napływ questów? Wiem że na 10 ich masa przybywa. Tak zebym mial z 2-3 max do wykonania. I na którym będzie jakaś fajna instancja? Są one ciekawe czy tylko mam wyczyścić grotę z mobów i bosa ( mam na myśli dźwignie i inne mechanizmy).