Pare pytań dla doświadczonych graczy

Witam, Mam 3 pytania odnośnie gry w WoW'a na globalu :

1. Czy jeśli gram sobie w testową wersje ( Starter ) to później po zakupieniu battle chesta będe mógł kontynuować swoją przygodę z wowem na swojej postaci czy musze od nowa zaczynać ?

2 Ciężko zdobywa się gold na tzw. '' End Game '' ?

2. Jest możliwość " utrzymania się '' ( Płacenia za karty Prepaid ) za gold zdobyty podczas grania ? ( Chodzi mi tutaj np. o sprzedawanie na allegro, np. 1000 gold - 1 zł i potem kupowania kart Prepaid )

1. Dalej grasz swoją postacią.

2. Nie jest jakoś trudno.

3. Sprzedawanie golda za realną gotówkę jest zabronione i można dostać bana. Słyszałem, że na bl'u sprzedają prepaid za gold. Niestety nie wiem jakie ceny.

1) możesz kontynuować grę na starej postaci z tym że musisz zrobić upgrade wersji starter wpisując klucz - nie używaj opcji 'add a game key'

2) trzeba trochę zrozumieć jak działa ekonomia serwera ale po jakimś czasie stosunkowo łatwo zdobywa się gold w większych ilościach

3) tak, choć sprzedaż gold jest nie zgodna z zadami gry ;)

@up 3) 65-80k

Przed 6.0.2 było to zazwyczaj 20k (BL horda) gold za prepaida. Teraz nie wiem. Poza tym, nie warto ryzykować, że ktoś nas wykiwa i banem. Teraz prepaidy na Allegro chodzą po 85 zł - 20 zeta jeśli użyjesz jednorazowego kuponu dającego zniżkę na zaukpy powyżej 50 zeta. Kupon jest ważny do 1 listopada. By go odebrać i użyć, wymagana jest mobilna apka Allegro.

Witam, Mam 3 pytania odnośnie gry w WoW'a na globalu :

1. Czy jeśli gram sobie w testową wersje ( Starter ) to później po zakupieniu battle chesta będe mógł kontynuować swoją przygodę z wowem na swojej postaci czy musze od nowa zaczynać ?

2 Ciężko zdobywa się gold na tzw. '' End Game '' ?

2. Jest możliwość " utrzymania się '' ( Płacenia za karty Prepaid ) za gold zdobyty podczas grania ? ( Chodzi mi tutaj np. o sprzedawanie na allegro, np. 1000 gold - 1 zł i potem kupowania kart Prepaid )