Pare pytan na temat gry

Siemka, mam parę pytań na temat gry, oto one:

1. Jak się ma sprawa z grą? Dużo ludzi gra? Dużo polaków?

2. Który z pakietów jest najlepiej kupić by mieć w miarę łatwy start?

3. Lepiej kupić teraz grę czy poczekać (chyba) do świat i kupić taniej (jak dadzą przecenę)

4. Jak wygląda end game?

5. Jaka postać najlepsza na sam początek gry? Solo oczywiście

Gra bardzo dużo, polaków też kilka, polskie gildie mają nawet parę nodów pod swoją kontrolą, więc jakieś są.

Nie kupuj pakietu, wbij 30 lv na trialu (~1 dzień i na reddicie mnóstwo ludzi rozdaje grę za darmo, wystarczy wysłać screena, że masz 30lv)

Jak wyżej

Grind, mass pvp, grind, handel, crafty, grind, bossy, daily questy, grind, walki pvp o spoty, grind

Ta która ci się podoba, wszystkie się nadają.

Gra bardzo dużo, polaków też kilka, polskie gildie mają nawet parę nodów pod swoją kontrolą, więc jakieś są.

Nie kupuj pakietu, wbij 30 lv na trialu (1dzień i na reddicie mnóstwo ludzi rozdaje grę za darmo, wystarczy wysłać screena, że masz 30lv)

Jak wyżej

Grind, mass pvp, grind, handel, crafty, grind, bossy, daily questy, grind, walki pvp o spoty, grind

Ta która ci się podoba, wszystkie się nadają.

Jeśli to co piszesz z tym 30lvl i postem na reddicie to prawda to nie wiem jak Ci dziękować :))
W takim razie wbić 30lvl i zrobić post na reddicie?

https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/7h0c9c/guest_passgift_pass_thread/

Masz ludzi co rozdają full game pass, wysyłasz na priv.

Full game pass za wbicie 30lvl? Wydaje się podejrzane troche.. A nie dostane przypadkiem tych 7days quest passes?

Ludzie dostaja niezly bonus jak kupia Ci gre, a ty wbijesz minimum 30 lvl. Oni sa szczesliwi bo dostaja perly/peta, a Ty gre za free :D

Aaaa to tak to działa, spoko rozumiem, dzięki :))

Siemka, mam parę pytań na temat gry, oto one:

1. Jak się ma sprawa z grą? Dużo ludzi gra? Dużo polaków?

2. Który z pakietów jest najlepiej kupić by mieć w miarę łatwy start?

3. Lepiej kupić teraz grę czy poczekać (chyba) do świat i kupić taniej (jak dadzą przecenę)

4. Jak wygląda end game?

5. Jaka postać najlepsza na sam początek gry? Solo oczywiście