Cześć wszystkim. Mam parę pytań:
1. Ile powinienem przeznaczyć na Win 7 Ultimate? Będę przedzielać 2TB na 2 partycje i nie wiem ile dać. To właściwie jest najważniejsze pytanie.
2. Mając karte HD 6950 odpłaca się ją upgrade'ować do HD 6970? Opłacać się zapewnie opłaca, bo czytałem wiele opinii w internecie, a właściwie same superlatywy. Ale czy nie ma przypadkiem jakiś kruczków? Jak wiem, to jak nie będziemy ze zmiany zadowoleni (czyt. coś się zacznie chrzanić), wystarczy zmienić "pstryczek" na karcie i wszystko wróci do normy. Robił już to ktoś?
3. Co sądzicie o napędach Blue-Ray? Kupić kupię, ale prosiłbym was o radę jaki model wybrać. Nie chcę na niego przeznaczać fortuny, ale niechcę kupić jakiegoś chińskiego szajsu, który za półroku nie będzie mi czytać płyt ^^. Z góry się bronię, bo pewnie wiele ludzi teraz na mnie naskoczy, po co mi odtwarzać Blue-Ray w kompie. Już tłumaczę. Kumpel ma całkiem sporą kolekcję filmów, co się wiąże z tym, że często chodzę sobie do niego oglądać parę hitów. Niestety jego odtwarzacz jest dość stary (albo może chiński szajs?) i często nie odtwarza filmów. Tak więc możecie jakiś polecić?
4. Tutaj już raczej pytanie dodatkowe . Jaki jest (waszym zdaniem) najlepszy odtwarzacz? Osobiście preferuje GOM Player oraz KMPlayer'a.
Liczę na szybkie, szczere jak i NIEchamskie odpowiedzi
W każdym radzie, Pozdrawiam.