Pare pytan nowego

Witam

jestem kompletnie zielony w Rift.

1.Czy musze kupic dodatek storm legion?I jesli tak to gdzie bo na allegro ktos wystawil go za ponad 200 zl.

2.Czy zeby kupic subskrypcje musze kupic :

Rift cd key do aktywacji konta i dopiero rift prepaid?Czy wystarczy prepaid?

3.Na stronie Rifta ne mozna kupic dodatku storm legion?

4.Czy dodatek dla poczakujacego jest potrzebny?

5.Gdzie moge znalezc w zonie poczatkowej mozliwosc skorzystania z Aukction Halla , czy jak sie to nazywa w Rift?

6.Jak wykupie prepaida bede mial odrazu mounta ?

Bo to bieganie z buta troche mnie denerwuje :(

7.Czy jakas profesja jest oplacalna w endgame albo w czasei levelowania ?Chodzi mi ocrafting.?

1. Dodatek w obecnej postaci Rifta daje Ci soule z poszczególnych klas. Możesz go kupić na stronach podobnych do keye.pl i chyba takowe są lepszym źródłem kluczy do gier niż allegro. Na stronie Rifta nie można go kupić, bo teraz teoretycznie soule powinieneś kupić w Item Shopie oddzielnie.

2. Żeby kupić subskrypcje teraz wystarczy tylko pre-paid, klucz Ci nic nie da.

3. Wyżej ^.

4. I tak i nie. Soule o których wspominałem są używane w większości buildach. Na początku niekoniecznie. Np. Klerykiem, gdzie mam 6 buildów przynajmniej w 4 używam soula z dodatku.

5. Dopiero w Sanctum/Meridian chyba taki znajdziesz.

6. Nie.

7. Tak, wszystkie. W czasie levelowania dużo Ci dadzą profki dzięki którym będziesz robił sobie eq. Na end-game bardzo użyteczny jest Runecrafting.

1.a co mi da subskrypcja ?

2.Czy jak przestane plaqcic po miesiacu to konto bedzie dlaej aktywne ?

3.Ktora profesja wyrabia bron dla Rangera?

Storm Legion jest darmowy.

Storm Legion jest darmowy.

Ale nie soule z niego.

Subskrypcja daje głównie bonusy do expa, zdobywanych notoriety i walut. Konto masz aktywne nawet jak nie płacisz, gra jest F2P (trochę dziwne, że nawet tego nie wiesz, kiedy chcesz w nią grać). Dla rangera broń robi weaponsmith, z resztą jak dla innych.

dziekuje.bardzo za pomoc.

Juz w nia gram mam 15 lvl , w niektorych grach jest tak ze po przejsciu na model platny nie da sie wrocic na free to play. Przykladem jest Anarchy Online.

Juz w nia gram mam 15 lvl , w niektorych grach jest tak ze po przejsciu na model platny nie da sie wrocic na free to play. Przykladem jest Anarchy Online.

A, to nie wiedziałem o czymś takim. Ogólnie czysto teoretycznie subskrypcja (patron) potrzebna jest Ci jakoś przy endgame, znacząco przyśpiesza zdobywanie eq. Dodatowo kredyty da siękupić w grze za pomocą REX'a. Ale o ile dobrze pamiętam potrzeba dwóch żeby kupić 30 dni. Jeden kosztuje ok. 1k platyny. Jak dobrze pofarmić i wystawiać rzeczy na ah to jest to kwestia może tygodnia.

jak mozna wystwiac rzeczy na AH skoro trzeba miec do tego premium?

Właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :) Musisz odblokować sprzedaż poprzez Action House kupując REX za złoto w grze lub premium creditsy.

Auction House odblokowuje się przy jakiejś ilości loyalty, zdobywa się ją przez używanie credytów. RZEKOMO, nie wiem czy na pewno, na przykład po kupnie Storm Legionu dostaje się Loyalty. Nie jestem też pewien co do pre-paida, ale chyba mi dodało, lecz radzę się upewnić.

Witam

jestem kompletnie zielony w Rift.

1.Czy musze kupic dodatek storm legion?I jesli tak to gdzie bo na allegro ktos wystawil go za ponad 200 zl.

2.Czy zeby kupic subskrypcje musze kupic :

Rift cd key do aktywacji konta i dopiero rift prepaid?Czy wystarczy prepaid?

3.Na stronie Rifta ne mozna kupic dodatku storm legion?

4.Czy dodatek dla poczakujacego jest potrzebny?

5.Gdzie moge znalezc w zonie poczatkowej mozliwosc skorzystania z Aukction Halla , czy jak sie to nazywa w Rift?

6.Jak wykupie prepaida bede mial odrazu mounta ?

Bo to bieganie z buta troche mnie denerwuje :(

7.Czy jakas profesja jest oplacalna w endgame albo w czasei levelowania ?Chodzi mi ocrafting.?