Witam. Mam parę pytań. Czy ktoś z tutejszych osób, które ma za sobą trochę czasu z Riftem może powiedzieć coś o end-game? Czy jest co robić przez długi czas, czy jest ciekawie itd. itp. Wiem, że to dosyć ogólne pytanie, nie oczekuję jakiś elaboratów na ten temat, po prostu odpowiedz i uzasadnienie. Chciałbym też wiedzieć czy pvp jest otwarte, jak w wowie czy lineage 2. Czytałem, że profesję i addony są niedopracowane, ale nic obszerniejszego na ten temat nie znalazłem, tak więc chciałbym potwierdzić to od kogoś bardziej doświadczonego.
Pare pytań odnośnie gry. End-game
End Game jest bardzo rozbudowany. Możesz śmiało grać.
1. PvP - wchodzisz na areny, nawalacie się i zdobywasz punkty za, które kupujesz EQ arenowe/kostiumy/wierzcha/chyba też pety. Są chyba 3tryby PVP.
2. Polowanie na Rifty - pojawia się takie coś (Rift wody/ciemności/ognia/...) i z tego wychodzą potworki. Ubijesz wszystkie dostajesz taką inną kaske.
3. Dungeony - chyba wiesz o co biega nie? Ekipa, każdy pełni swoją role i lecicie do końca czyszcząc potworki bosy i zbieracie EQ.
4. Takie przygody - Niepamiętam dokładnie, ale chyba pojawia się coś czy poprostu gdzieś wchodzisz i biegasz po mapce z goścmi robiąc zadania a na końcu lejecie bosa.
No jest co robić.
Ja dograłem tylko do 56 poziomu iż mój "piec" średnio mi pozwalał na grę. Jak go ulepsze to napewno wrócę, iż (to tylko moje zdanie) grałem w WoWa i wyłączyłem po 2h, poczym wróciłem do Rifta. Są serwery :
PvP - 2 strony (dobra i zła) i jak się spotkacie to się nawalacie.
PvE - Wszyscy są przyjaciółmi.
PvP dawało mi bardzo dużo frajdy w tej grze. Oczywiście lepiej zrobić swoją drużyne.
Mogłem coś pomieszać iż dawno nie grałem. Zagraj a nie pożałujesz.
Witam. Mam parę pytań. Czy ktoś z tutejszych osób, które ma za sobą trochę czasu z Riftem może powiedzieć coś o end-game? Czy jest co robić przez długi czas, czy jest ciekawie itd. itp. Wiem, że to dosyć ogólne pytanie, nie oczekuję jakiś elaboratów na ten temat, po prostu odpowiedz i uzasadnienie. Chciałbym też wiedzieć czy pvp jest otwarte, jak w wowie czy lineage 2. Czytałem, że profesję i addony są niedopracowane, ale nic obszerniejszego na ten temat nie znalazłem, tak więc chciałbym potwierdzić to od kogoś bardziej doświadczonego.