Cześć
Gram w ESO od prawie 2 tygodni. Udało mi się przez ten czas trochę zwiedzić świata(38 lvl) i zacząłem zastanawiać się nad paroma kwestiami:
Crafting - Zbieram wszystkie materiały jakie tylko zobaczę na mapie, poznaje traity i przedmioty poddaje dekonstrukcji (tylko te 280% golda sprzedaje). I tu pojawia się pytanie czy zabawę w levelowanie craftingu zostawić na potem czy robić cały czas daily i z przedmiotami postępować dalej w taki sam sposób jak opisałem wyżej. Co do daily to robić to z coraz to lepszych materiałów czy się nie opłaca? Zajmuję się póki co tylko Blacksmithem, Clothingiem i Woodworkingiem, a do Enchantingu zbieram cały czas runki. Gotowania i Alchemii nie ruszam wgl
Leveling - Zgaduję że linia questów doprowadzi mnie do 50 poziomu ale co gdy już go osiągnę ? Dalej będę miał jakieś questy czy może pozostanie mi robić dungi, pvp itp. ?
Postać - Obecnie gram DK we frakcji AD, ale w przyszłości chciałbym zrobić też postać na EB. Czy bez problemu mogę sobie przekazać golda na inną postać i czy warto robić postać w innej frakcji i czy gameplay każdą z 4 postaci jest całkowicie inny?
DLC - Póki co mam tylko podstawkę z adventure packiem. Czy dużo jest do zwiedzenia w podstawce czy raczej lepiej już powoli myśleć nad kupnem abonamentu ?
Wszelkie inne rady dla nowego gracza również mile widziane