Hej, WoW mnie już nudzi i zastanawiam się nad zmianą gry stąd parę pytań:
1. Czy opłaca się grać bez premium ?
2. Jak z populacją ?
3. Czy bez wydawania większej gotówki coś osiągnę ?
4. Czy jako osoba grająca w WoW'a odnajdę się w tej grze ? (wiem głupie pytanie ale...)
5. Jak to jest z serwerami PvP ? Słyszałem, że na serwach PvP gorzej robić rifty bo z przeciwną frakcją nie da rady, czy to prawda ?
6. Czy jest coś w IS co kupuje się jednorazowo i powinien posiadać to każdy gracz ? (mam dodatek z Raptr)
7. Jest jakaś ogólna zasada na "soule" (jedna def,2 att) czy dam radę ugrać na swoim buildzie ?
8. Czy są BG, arenki, GvG ? Jak tak to czy dużo osób chodzi czy trza czekać po 15min w kolejce ?
9. Czy są raidy ? Jak tak to czy tak nudne jak w WoW'ie i trza tracić po parę godzin dziennie parę razy w tygodniu ?
10. Jak mam zamiar grać casualowo to coś osiągnę czy bez no-life nie ma co grać ?
11. Czy można za darmo resetować drzewko skilli ? Jak nie to czy jest opcja przez IS i ile to +/- kosztuje ?
12. Czy tak jak w WoW'ie przechodzi się ze strefy do następnej natychmiast po wbiciu wymaganego lvl'a ?
13. Jaki serwer polecacie PvP a jaki PvE?
14 Questy czy grind ?
15. Lvlowanie nastawione jest na party czy solo ?
Najlepiej jakby odpowiedziały osoby grające ponieważ wierzę, że takie osoby będą w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania w jednym poście a nie jak "znawcy" odp. na 2-3 pytania...Jak coś wymyślę do dopisze pod spodem.