Hej, chciałbym was spytać o parę rad z waszej strony dotyczących co mam robić dalej.
Aktualnie mam 56lvl warriorem 121 AP 126AAP oraz 192 DP (Posiadam kzarke +13 wypadła mi szczęśliwie). Posiadam jeszcze 80kk i w sumie to tyle. Mam problem z tym że nie wiem za co się zabrać i jak się za to zabrać, aktualnie jedyne co robię to chodzę do iron minesow i bije elitki i próbuje dropnąć ostatnią część asula. Chodzi mi dokładnie o to za co polecacie mi się zabrać żeby zarobić sobie na te eq ponieważ moim ogólnym celem jest udział w massiv pvp. Chciałbym np. podwyzszyc ilosc swoich punktów kontrybucji (posiadam 116) i z tego co patrzylem to na pustyni to sie najbardziej oplaca gdzie za misje dostaje sie nawet po 300 a nie chce mi sie robic tego gdzies w heidel na misjach pobocznych gdzie dostane marne 100, chyba ze jest to jednak oplacalne ale co ja tam wiem ;d i w tym problem ze na tej pustni nie dam se rady z tym eq a jak zdobyc lepsze eq? Chcialbym kupic gotowe odrazu bo nienawidze bawic sie w ulepszanie ale wszystko jest wykupione na ah a nawet jakbym chcial je kupic to tez nie mam kasy bo na jeden potrzebuje gdzie z 200kk zeby bylo to pri czy tam duo nie pamietam ;d. Wybaczcie za takie moje biadolenie ale nie wiem jak zadać to pytanie inaczej. Po prostu proszę powiedzcie mi za co się zabrać bo nie mam pojęcia xD