Witam mam zamiar ściągnąć Newerwintera i mam parę pytań.
1.Najmniej popularne klasy to?Lubie grac czymś nie powtarzalnym
2.Populacja jak?Jest z kim grac?Sa polskie w miarę aktywne gildie?
3.P2W mocny?
4.Pvp?Istnieje?jest z kim powalczyć?
Pare pytan
- Trickster rogue
- Populacja wbrew temu co się słyszy jest duża, może nie ogromna ale duża. Polskich, aktywnych gildii sporo.
- Jest P2W. Zwłaszcza jeśli ładujesz kasę w lockboxy. Poza tym takie rzeczy jak gemy, itemy zapewniające 100% szansy na upgrade, mounty i pety (które dają ogrom statystyk postaci) czy inne booster packi sprawiają, że ludzie z głębokim portfelem stają się bogami (jeśli chodzi o sprzęt, bo to nie równa się dobra gra).
Jeśli natomiast nie przeszkadza ci, że ktoś tam jest bogiem bo się obkupił a ty musisz ciułać 10x więcej, żeby zdobyć 1/10 tego co on ma, to będzie ci się grało przyjemnie. Bo gra jest na prawdę dobra.
- PVP jest, sam dużo gralem 5vs5 kiedy jeszcze był europejski serwer. Teraz niestety jest jeden serwer i stoi w USA także ja PVP sobie odpuścilem.
Rodzaje: 5vs5, 10vs10, 20vs20. Jest osobny gear do PVP ale nie wymagany.
Czemu roque malo popularny?i ktora klasa jest nastepna w kolejnosci?nie chce grac klasami ktore sa w topce:/
Jest w tej grze podzial na tank dps support itp?
Rogue miał burzliwą historie, długo nie wnosił nic do gry zespołowej w PvE, później to zaczęli zmieniać i dziś można powiedzieć, że w miarę się odnajduje i nie ma problemu znaleźć party jako dps. No i bóg PVP, przynajmniej był, teraz nie jestem pewien. Drugi w kolejności raczej Scourge Warlock wydaje mi się.
Patrząc obiektywnie nie ma obecnie słabej klasy i każdą może coś wnieść do grupy, wystarczy dobrze grać i oczywiście mieć wymagany sprzęt. Także raczej na twoim miejscu wybierał bym klasę, którą polubisz grać. Albo towar deficytowy czyli supporty Cleric/Guardian/Paladin.
Tak jest podział na świętą trójce. Instancji na end game bez suportów nie zrobisz. I mam tu na myśli klasycznie healer/tank/buffer/debuffer